Vrouwenlieveling koopt nieuwe auto

george-michael Twee jaar geleden raakte zanger George Michael zijn rijbewijs kwijt – hij was in slaap gevallen achter het stuur. Een blowtje teveel maakte hem wat, eh, sloom. Ik moest er toen vreselijk om lachen, want ook ik heb in een grijs verleden wel eens onder invloed van – in mijn geval – nederwiet gereden. Het was een hele ervaring want voor mijn gevoel ging ik heel hard, de strepen op de snelweg flitsten als witte speren aan me voorbij. Toen ik uiteindelijk op de teller keek, reed ik 65 km/h!

ferrari-california-2

In elk geval is het inmiddels weer feest in de garage van George, want hij vierde het feit dat hij weer mag rijden met de aankoop van een fijn autootje: de nieuwe Ferrari California in de kleur zwart.

ferrari-california

Not bad, not bad, vooral als je bedenkt dat er een wachtlijst van drie jaar is voor deze auto. NB: deze kleur had hem ook wel gestaan, me dunkt 😉

ferrari-california-pink

16 Comments on “Vrouwenlieveling koopt nieuwe auto

 1. Viola toch! Nooit gedacht dat jij ooit aan de nederwiet hebt gezeten. Inderdaad die roze was misschien ook wel een goede optie geweest haha.

 2. Och ja, je probeert eens wat toch? Die nederwiet was trouwens behoorlijk heftig kan ik je melden. Heb dat goedje een tijdlang op vrij regelmatige basis bestudeerd. En me er behoorlijk fijn bij gevoeld 😉 Tot die keer toen ik werd gehypnotiseerd door de cactus op mijn vensterbank en daarna niet meer kon lopen. Of praten. Ik lag op de keukenvloer te rillen… Bad trip… Moest letterlijk naar bed gedragen worden. Dus daarna heb ik het maar voor gezien gehouden… 🙂 Men vertelde me toen ook dat een joint niet voor niets joint heet. Je moet ‘m delen, niet als een sigaret alleen oproken. En ook niet vier op een avond. Ah, memories…

 3. Raar spul. Heb ‘t ook eens geprobeerd. Was toen al behoorlijk dronken. Had geen extra effect. Was er gelijk klaar mee 🙂
  (wat een rare korte zinnen schrijf ik vanavond?!)

 4. Hola! De waarheden komen aan het licht! 😆 Nou, als het legaal was in mijn land, zou ik het wss ook eens proberen hoor. 420! :mrgreen: Kan ik eindelijk Babylon zien, zonder Ganja gaat dat niet.
  Okee, ik wou gewoon mijn Jamaicaans uittesten. 😀

  Maar rijden onder invloed van gelijk wat, is een enorme NEE in mijn boekje. Sorry Viola, maar dat vind ik eigenlijk helemaal niet cool van je.
  Bad trips zijn ook niet echt aangenaam idd. Zo heb ik nog foto’s gezien van een junky die meth genomen had en onder invloed zijn eigen ingewanden eruit aan het snijden was.

 5. Haha, Vlae wat ben je toch een correcte, nette jongen: ‘als het legaal was in mijn land’. 😉 En nee, ben ik met je eens: rijden onder invloed is not done. Destijds was ik nog niet zo verstandig. C’est ca.
  Overigens vind ik niet dat je iemand die in een grijs verleden wel eens een wietje rookte kunt vergelijken met junkies die aan de methadon zijn hoor. 🙂

 6. @ Viola
  Nee, tegen wiet heb ik niets, maar een bad trip kan op veel manieren eindigen.
  En natuurlijk ben ik een correcte, nette jongen! 😛
  Overigens, heb je al mijn gloedjenieuwe auteurstatus op Klassiekerrally gecheckt? 😀

 7. Ik heb nog nooit iets gebruikt. Ik ben wel vaak in dat soort rook gevulde ruimtes geweest. Dat krijg je als je vuilniswagens bestuurd hebt in Amsterdam.

 8. Neem aan dat de vlaeminck niet methadon bedoelde maar methamfetamine

  maar goed, blowen/drinken tijdens rijden is not done. Doe het gewoon savonds lekker op de bank thuis.

  California, leuke auto….maar geef mij maar een Scuderia!

 9. Dat is geen echte ferrari…maar langs de andere kant, George Michael kan je moeilijk een echte man noemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*