(Klik hier om VIOLA. Magazine door te bladeren.)

Redactionele Teksten
Heeft u behoefte aan een lekker lopende en goed onderbouwde tekst voor uw tijdschrift? Komt er een bedrijfs-jubileum aan en denkt u aan een eigen, feestelijk magazine? Of wilt u uw bedrijfswebsite textueel laten opfrissen en regelmatig bloggen?

Viola Robbemondt heeft jarenlange ervaring in de fijne kunst van het bladenmaken. Uit haar toetsenbord rollen hele bedrijfsmagazines en -reportages, interviews, whitepapers, blogs en webteksten. In 2019 viert ze haar 30-jarige schrijvers-jubileum. Tijdens deze drie decennia werkte ze voor allerlei soorten uitgaves, van bekende kranten tot glossy’s, blogs, nieuwsbrieven en websites. Bijzonder is haar natuurlijke betrokkenheid bij zowel u als opdrachtgever als uw klantenkring.

Commerciële tekstproducties
Content is King! Daarom is het belangrijk om de teksten op uw website up-to-te te houden, zeer regelmatig te bloggen en nieuwsbrieven te maken met actuele informatie over uw bedrijf. Viola kan uw eigen teksten opfrissen of juist heel nieuwe, frisse content voor uw zaak produceren. Op uw eigen website, blog en/of nieuwsbrief zet ze graag de specialisten van uw bedrijf in de schijnwerper en deelt hun inspirerende verhalen in heldere bewoordingen die iedereen begrijpt. Originele content om uw bedrijf goed voor het voetlicht te brengen, ook bijvoorbeeld in uw bedrijfstijdschrift. Heeft u dat nog niet?

houseofTXT-foto

Bladen Maken
Wilt u graag een bedrijfsmagazine laten maken door een klein team van zeer ervaren tijdschriftmakers? Heeft uw bedrijf bijvoorbeeld net een nieuw pand/bedrijfshal geopend? Valt er een jubileum te vieren? Wilt u een nieuw product op een ludieke en aansprekende manier presenteren? Denk dan eens aan een eigen magazine waarin uw bedrijf en verhaal centraal staat. In 2019 viert Viola haar 30-jarige jubileum als tijdschriftredacteur en ze werkt hiervoor samen met net zo ervaren fotografen, vormgevers en art directors. Samen maken wij een magazine dat ook echt gelezen gaat worden. Dat bestaande klanten eraan herinnert waarom ze ook alweer bij u terecht kwamen. En dat spontaan nieuwe klanten aantrekt. Een eigen magazine dat de sfeer ademt van een echt publiekstijdschrift dat iedereen graag wil lezen en bewaren. B2B of B2C: wij maken het graag voor u, tegen zeer scherpe tarieven! Mail of bel Viola voor de mogelijkheden, zij staat u graag te woord. Hier zie je Viola’s eigen magazine.

brainstorm

Fotografie
Bij haar interviews en reportages levert Viola op aanvraag ook foto’s. Portretten zijn haar favoriet en kenmerkend voor haar werk zijn de heldere kleuren en de ontspanning in de ogen van haar ‘onderwerpen’. Of dat nu een mens is, of…

Viola - Paard

Vergoedingen
Voorafgaand aan een opdracht overlegt Viola over de kosten. Al naar gelang de werkzaamheden wordt gerekend met vaste tarieven per dagdeel of opdracht. Of er is een vergoeding per geschreven woord. Vul het contactformulier in voor meer info en offertes. En kijk op CV voor Viola’s werkgeschiedenis en huidige opdrachtgevers. 

De Algemene Voorwaarden van House of TXT vindt u hier