House of Blogging

In deze virtuele kamer lees je over de twee weblogs van Viola Robbemondt. 

Op Carwoman.nl schrijft Viola over de perikelen in autoland. Je leest haar eigen rij-impressies, interviews met mensen uit de autowereld en nieuwtjes op autogebied. Ze schrijft heldere, vlot leesbare beschouwingen, heeft kennis van zaken en vooral een oprechte liefde voor alles met vier wielen en een motor.

HouseOfTXT-carwoman-logo

‘Carwomans’ sterke kant is de herkenbaarheid van haar artikelen voor de aspirant koper. Ze weet precies wat/hoe een consument graag leest, hoe hij of zij naar een auto kijkt en wat degene er graag over wil weten. Tenslotte is ze zelf die enthousiaste auto-consument.

Soulwoman.org is een weblog over gezondheid, psyche en spiritualiteit. Met dit interactieve weblog speelt Viola in op diverse onderzoeken waaruit blijkt dat Nederlanders steeds vaker op zoek zijn naar balans, zingeving, wijsheid en inzicht.

HouseOfTXT-Soulwoman- logo

Nog een tendens waarop Soulwoman inspeelt is het afnemende vertrouwen in reguliere artsen  waardoor veel mensen – zowel preventief als in tijden van klachten – vaker alternatieve wegen bewandelen voor genezing op de natuurlijke, lichaamsvriendelijke weg. We ervaren steeds vaker dat bewustwording, rust, gezonde voeding en gezonde gewoontes zoals sport de weg vrijmaken naar een gezonder en gelukkiger leven.
Bijdragen van gastschrijvers zijn op Soulwoman welkom. Bekende namen als Lisette Thooft en Geert Kimpen gingen je voor.