House of Healing

In deze kamer van mijn ‘huis’ draait het allemaal om lichaam en geest.

Lichaam: massages
Omdat ik – naast het zittende werk achter de computer – graag sport en anderen graag help om ook fysiek maximaal te presteren, behaalde ik in 2011 mijn diploma’s sportmassage en ontspanningsmassage. Sindsdien masseer ik, meestal een of twee avonden per week, mensen die toe zijn aan wat gericht kneedwerk. Heb je last van vastzittende schouders en nek na een dag werken achter de computer? Pijn(tjes) na het sporten? Of gewoon zin in een uurtje aandacht voor jezelf door middel van een massage? Dan ben je bij House of Healing aan het juiste adres. Ik ben op afspraak beschikbaar.

massage

Ik werk met verwarmde olie (Volatile) en je kunt kiezen uit een drietal behandelingen, onder meer de Cuppingmassage. Meer hierover vind je op mijn facebookpagina ‘sport- en ontspanningsmassages’. Voor meer informatie kun je ook het contactformulier gebruiken. Cadeaubonnen, om een ander mee te verwennen en verrassen, zijn ook beschikbaar.

Geest: coaching
Zit je niet lekker in uw vel, heb je vaak onenigheid met partner, baas of collega’s? Weet je niet goed wat je wilt in het leven en/of de liefde? Of wil je gewoon eens een onpartijdige gesprekspartner? Een reeks coachinggesprekken kan veel helderheid geven.

coaching

Bij de Life Foundation volgde Viola in 2012 de coachingstraining volgens de Deepak Chopra methode. Door de gerichte vragen die je gesteld worden, kom je tot inzichten en krijg je helderheid zodat je weer vol zelfvertrouwen verder stapt op jouw unieke levenspad.

Voor meer info over een coachingtraject of een los intake- of kennismakingsgesprek gebruik je het het contactformulier in. Viola neemt dan z.s.m. contact met je op.

PS: House of Healing is niet aangesloten bij ziektekostenverzekeraars.