De BMW onder de vrouwen

Deze mooie beelden kwam ik tegen bij het surfen. Als ik een man was, zou ik op haar vallen, geloof ik 😉

angelina-jolie-auto

Vervolgens zat ik me af te vragen: als Angelina Jolie een auto was, wat zou ze dan zijn? Ik dacht in eerste instantie: een BMW, een snelle, 6 serie coupe ofzo. Maar toen dacht ik aan al die kids die ze heeft… Wordt het toch een X6. Of moet het dan een heel ander merk worden? Wat vinden jullie?

wallpaper-angelina-jolie-ferrari

Zo (onder) zien we haar natuurlijk ook graag, al ziet dit er wel erg gestileerd uit. Bij mij mogen er best wat zwarte vegen op dat gezicht zitten. Haar in de war en wat scheuren in de kleren 😉

angelina-jolie-auto-standje

12 Comments on “De BMW onder de vrouwen

 1. mmmm…zeker geen BMW…….maar wat dan wel???…zal mijn gedachten er even over laten gaan, ik kom er nog op terug!

 2. Land Rover Discovery 3: elegant genoeg om mee naar de opera te gaan maar ruig genoeg om mee in de modder te worstelen.
  Daarnaast ook nog mogelijk om de kids mee te nemen en een wapencollectie..

 3. Ik dacht ook aan een LaRo, maar dan meer een Range Rover Sport. Al zal ze een stuk minder zuipen..

 4. Als ik haar als een auto zal zien, dan zal het een 2e hands VW Golf GTI Type III, dan wel in goede conditie. Veel geschreeuw, maar weinig wol. Ik vind haar niks, en zal haar nooit wat gaan vinden. Maar dat komt omdat het niet mijn type vrouw is.

 5. Een BMW zie ik eerder als een wagen waar iedereen mee rondrijdt – en Angelina vergelijken met gedrochten zoals de X6 of 6-serie??? Denk eerder dat je haar dan moet vergelijken met een iets exlusiever wagentje met ballen. Een Aston Martin DB9 of Maserati Quattroporte: een luxe wagen met comfort, stijl, uitstraling en panache met toch wat verborgen ruwere kantjes. Zeker geen wagen waar al miljoenen mannen ingezeten hebben…

 6. Nee die Lotus Elise vind ik wel een schot in de goede richting. Misschien ook een TVR. Een hoop geschreeuw idd, slank en wild en lage stem …
  Waar komt die bovenste foto vandaan eigenlijk? Die wil ik wel eens in groter formaat bekijken.

 7. Zit net naar die foto van Angelina op de motorkap te kijken. Prachtig. Maar beetje jammer van die ‘cameltoe’. Daar had ik dan weer niet op gelet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*