Van den Acker weg bij Mazda

Designchef Laurens van den Acker neemt afscheid van Mazda. De succesvolle Nederlander mailde me kort vanuit Japan en zegt het erg jammer te vinden. Hij heeft samen met zijn team met de Nagare-projecten een uitermate sterke designtaal neergezet en het erg naar zijn zin gehad “maar het leven gaat door”, aldus Van den Acker. Op 10 april a.s. wordt bekend gemaakt waar hij aan de slag gaat.

c-laurens-van-den-acker

Ondertussen is Ikuo Maeda benoemd tot nieuwe designchef bij Mazda.

5 Comments on “Van den Acker weg bij Mazda

  1. Hmm, ja ik hoorde het via een andere weg inderdaad later die dag. Och, waarom zou het een grap zijn, op 1 april is praktisch alles een grap toch? Ik zou dit best sterk gevonden hebben.

    Eerlijk gezegd dacht ik dat hij het goed deed daar, zowel voor hem als voor Mazda. Ik vind het eigenlijk wel jammer dat hij weg gaat, hij heeft een hoop moois gedaan voor dat merk.

  2. Hij deed het ook super, was enorm goed voor Mazda. Ze zijn daar toch wel enigszins in de rouw hierom kreeg ik de indruk. Ik ben dan ook benieuwd wat hij nu gaat doen. 10 april wordt het bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*