Wheels for all

Dit mailtje ontving ik vanochtend:

‘Hallo Viola,
Tegenwoordig ben ik ook een Carwoman. Ik koop elk halfjaar een nieuwe auto! Een autogek? Teveel geld?

rij-autos

Nee hoor. Ik coordineer in mijn dorp het autodelen van Wheels4all. Dat loopt zo goed – iedere maand 2 á 3 leden erbij, in een dorp! – dat we dus ieder half jaar een deelauto  erbij kunnen plaatsen. Iedere auto heeft een eigen beheerder. Wat nu zo grappig is: alle beheerders (inclusief ikzelf dus) zijn vrouwen. Dat is toevallig zo ontstaan maar nu vinden we het wel een leuke gimmick.
Autodelen: ik kan het iedereen aanraden, in plaats van een eigen (tweede) auto.
Meer info vind je hier.

Groeten, Martien.’

Leuk Martien, dank voor je mailtje. ik vind dit helemaal goed voor mensen die van A naar B willen en daar af en toe een auto voor nodig hebben. Maar wat doen we met de liefhebber? Of hebben jullie ook Porsches, Alfa’s, Astons, BMW’s, Audi’s en Ferrari’s in de vloot. Of klassiekers? Ik ben benieuwd naar jullie merken, heb je daar een lijstje van?

Tagged with:
4 comments on “Wheels for all
  1. Martien says:

    We kiezen bewust voor milieuvriendelijke auto’s, dus allemaal label A- en B. Wij hebben Peugeots 107 en 206 sw, Fiat Grande Punto automaat en (favoriet) Honda Jazz. In andere plaatsen hebben ze ook Kia Ceed, Daihatsu, Toyota en ook ergens een kleine Mercedes.

  2. PJS says:

    Dat is misschien nog niet zo’n slecht idee: sportwagens timesharen. Het bespaart alvast op de kosten!

  3. Casper says:

    @PJS: dat bestaat al volgens mij, maar dat gaat over iets andere bedragen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*