Uitslag Cabrio raden plus toegift

infiniti-g37-cabrio Vers terug van vakantie bereikten mij allerlei uitslagen van het Cabrio Raden. Veel mensen hebben mijn ‘uitnodiging’ niet helemaal goed begrepen: het was de bedoeling dat jullie mij de uitslag aan het eind zouden mailen. Als je elke dag een comment gaat posten, is dat natuurlijk erg sociaal, maar dan ziet wel iedereen jouw uitslag en is er van een ‘eerlijke’ quiz niet echt meer sprake. Enniewee, ik heb uit alle juiste inzendingen inmiddels een blinde trekking gedaan – met notaris erbij uiteraard – en de winnaar isss….. (tromgeroffel…)

Karel Roes uit Valkenswaard! Als Karel mij tzt even een foto van hemzelf spelend met de F1 Renault wil mailen, dan zal ik dit ‘bewijsmateriaal’ posten 🙂

Ondertussen bedank ik iedereen die mee heeft gedaan voor hun inzendingen, was de tijd dat ik op vakantie was toch nog goed besteed op dit weblog 😉

De juiste uitslag luidde:

Deel 1 Audi TT Roadster.
Deel 2 BMW Z4 Roadster.
Deel 3 Volkswagen EOS Individual
Deel 4 Nissan 350Z Roadster
Deel 5 BMW M6 Cabrio
Deel 6 Opel GT 2.0 Turbo. (Inderdaad: op de Amerikaanse markt is dit de Pontiac Solstice, maar dit was een Opel.)

Hier nog een kleine toegift: in welke auto zit ik hier?
auto-raden

2 Comments on “Uitslag Cabrio raden plus toegift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*