Porsche mobieltje!

Porsche Design presenteerde een paar dagen geleden haar eerste designer mobiele telefoon; de P’9521. Sjezis, wat een stomme naam… Neem nou eens een voorbeeld aan LG, die noemen hun mobieltje gewoon lekker Chocolate! En echte namen kunnen best bij Porsche, als we ook Caymans en Cayennes hebben. Maargoed, om even over de nietszeggende naam heen te stappen: volgens het persbericht combineert dit mobieltje sophistication, puristisch design en is hij gemaakt van een hoge kwaliteit natuurlijk materialen zoals aluminium en mineraal glas. De casing is gemaakt van een solide aluminim-blok en dat is uniek in de wereld van mobiele telefoons.

porsche-mobiele telefoon.jpg

Naast dat knappe ‘smoeltje’ is de P’9521 ook nog functioneel. Je kunt er foto’s en video’s mee maken in 3.2 megapix, ingebouwde flits en digitale zoom. Hij heeft een MP3 functie en je kunt er high-speed mee op Internet surfen. Deze bijzondere telefoon is te koop vanaf herfst 2007 in de Porsche Design Stores.

porsche-mobieletelefoon-dicht.jpg

Helaas is er nog geen Porsche Design Store in Nederland, voor de dichtsbijzijnde moet je naar Londen, Hamburg of Berlijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*