Plannen 2010: Theo Middelbeek

Voor Autovisie no. 1 van dit jaar maakte ik een compilatie van interviewtjes met bekende en minder bekende mensen uit de autowereld. De vraag was: wat zijn de plannen voor 2010? Voor iedereen die het nummer (nog) niet heeft gelezen, hier deel 12 uit de 14-delige serie.

Theo Middelbeek (Directeur Middelbeek Cars, een Jeep, Chrysler & Dodge dealer in Alkmaar): “Het huwelijk tussen Italië en de USA vieren.”

middelbeek

“Het afgelopen jaar was voor ons vooral een kwestie van overleven, dat was het belangrijkste voornemen. Gelukkig kan ik inmiddels zeggen dat we het hebben gehaald. Voor het komende jaar willen we meer investeren in de aftersalesmarkt en slimmer omgaan met de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Onze markt van Amerikanen zal kleiner en exclusiever worden en we broeden nu verder op hoe we daar in 2010 op een slimme manier op zullen inspelen.”

challenger

“Het ‘huwelijk’ tussen Fiat en Chrysler doet mij deugd. Volgens mij is dat een betere verbintenis dan met de Duitsers, met alle respect voor de Duitse collega’s. Maar Italianen en Amerikanen ‘verstaan’ elkaar beter dan Amerikanen en Duitsers. Door dit nieuwe huwelijk zal er het nodige veranderen, maar het is niet zo dat Chrysler en Dodge van de Nederlandse markt gaan verdwijnen. Per land wordt nu bekeken wat de portfolio is en omdat wij een van de weinige Europese landen zijn waar Dodge al een aantal jaren verkocht wordt, verwacht ik daar geen verandering in.”

1 Comment on “Plannen 2010: Theo Middelbeek

  1. Theo ik hoop dat je je aan je woord houd, ik heb geen zin dat ik met mijn Dodge Avenger straks naar een Fiat dealer moet, heb niks voor niks een aparte bak gekocht, dan denk je toch zeker niet dat ik in een jan-en-allemans dealertje kom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*