Opel C’Mon hanger

Opel doet enorm haar best om een jonge doelgroep aan te spreken. Dat lukt gek genoeg al aardig met de C’Mons uit de Corsa-commercials, gebreide poppetjes die allemaal van die piepende en zuchtende klanken uitstoten. Nu komen ze met een ‘hippe’ hanger om aan je binnenspiegel te hangen.

opelhangervrijstaand.jpg

Ik kan zelf absoluut niet tegen dat soort wiebelende dingen in mijn blikveld.

opelhanger.jpg

Bovendien vind ik dit een bizarre creatie van ontwerpster Mada van Gaans, het lijkt op van alles behalve wat het moet voorstellen: een bloem. Sorry Opel, maar dit ontwerp had ik afgekeurd. Ze noemen het zelf een ‘dancing flower of the secret garden’ maar ik zie er dus meer een kwal in…

opelhangerdoorvoorruit.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*