Nu ook Lamborghini bij Pon

Het feest wordt steeds leuker: na topmerken Bentley en Bugatti zal ook Lamborghini zijn plekje innemen in het Leusdense Koopmanshuis. Wat zal men bij Pon trots zijn om deze mooie merken te mogen vertegenwoordigen in Nederland. ­čÖé

Automobili Lamborghini is opgericht in 1963 en gevestigd in Sant┬┤Agata Bolognese in het noordoosten van Itali├ź. Daar produceert Lamborghini de meest begerenswaardige supersportauto┬┤s ter wereld. Met de presentatie in Gen├Ęve van de Aventador LP 700-4 als maatstaf in zijn klasse, heeft Lamborghini opnieuw een mijlpaal bereikt in de geschiedenis van luxueuze sportauto┬┤s.

Met meer dan 120 dealers wereldwijd zet Automobili Lamborghini de reeks dynamische en elegante supersportauto┬┤s voort die onder meer de 350GT, de Miura, de Espada, de Countach, de Diablo, de Murci├ęlago, de Revent├│n Coup├ę en Roadster, de Gallardo LP 560-4 Coup├ę en Spyder, de Gallardo LP 570-4 Superleggera en de laatste open variant LP 570-4 Spyder Performante omvat.

Lamborghini behoort al een aantal jaren tot de Volkswagengroep. Pon heeft in de afgelopen zestig jaar een benijdenswaardige reputatie opgebouwd in de markt voor exclusieve automobielen met onder meer Porsche.

2 Comments on “Nu ook Lamborghini bij Pon

 1. Mooi! En nu nog een paar Lambo’s die je in het wild kan spotten, want eerlijk gezegd zie ik ze alleen maar op Zandvoort…

 2. Viola , het unieke geluid van de Lamborghini
  is me zeer bekend , de buurman heeft altijd
  een van deze auto’s in gebruik , dus bij vertrek en
  thuiskomst weet je altijd welke geweldige stuk
  speelgoed hij nu weer laat ronken .
  Groetjes en de beste wensen uit de USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*