Plannen 2010: Jeroen Bleekemolen

Voor Autovisie no. 1 van dit jaar maakte ik een compilatie van interviewtjes met bekende en minder bekende mensen uit de autowereld. De vraag was: wat zijn de plannen voor 2010? Voor iedereen die het nummer (nog) niet heeft gelezen, hier deel 3 uit de 14-delige serie.

Jeroen Bleekemolen (coureur): “Meer zien van de wereld.”

Jeroen Bleekemolen

“Het afgelopen jaar had ik me voorgenomen om de Porsche Supercup weer te winnen en dat is gelukt. Ook tijdens de A1 GP races heb ik veel gewonnen en ook over de Duitse Porsche Carrera Cup ben ik erg tevreden. Ik mag dus niet klagen over het afgelopen seizoen. Het plan is om dat succes volgend jaar voort te zetten, goed in conditie te blijven, veel te reizen en daarnaast nog wat meer te zien van de wereld dan alleen de circuits.

Jeroen Bleekemolen-Porsche

In het afgelopen jaar waren we voor een A1 GP race in Zuid Afrika en daar hebben we in een safaripark met jonge leeuwtjes gespeeld. Dat was geweldige ervaring. Verder wil ik het komend jaar graag een paar grote 24-uurs races rijden. Ik ben bijna rond met Porsche om Daytona te gaan rijden eind januari. En ik wil graag weer Le Mans doen in een goede auto. Ik ben nu persoonlijk bezig om daar de juiste mensen voor te benaderen.”

2 Comments on “Plannen 2010: Jeroen Bleekemolen

  1. “Het afgelopen jaar had ik me voorgenomen om de Porsche Supercup weer te winnen en dat is gelukt”
    Dat moet toch heerlijk zijn dat je zulke uitspraken kan maken EN deze ook nog kan verwezenlijken.
    *droomt nog even rustig verder van zijn uberhaupt ooit hopenlijk te rijden race*

  2. @Ardon: wat is je plan om dit te verwezenlijken? Een doel zonder plan blijft een droom! Qua intialen van je heb ik al een vergelijkbare sponsor ingedachten (als die al zoiets sponsored)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*