Plannen 2010: Jan Lammers

Voor Autovisie no. 1 van dit jaar maakte ik een compilatie van interviewtjes met bekende en minder bekende mensen uit de autowereld. De vraag was: wat zijn de plannen voor 2010? Voor iedereen die het nummer (nog) niet heeft gelezen, hier deel 4 uit de 14-delige serie.

Jan Lammers (coureur): “Elektrisch racen met onze eigen auto.”

jan lammers

“Voor mij is het iedere dag een nieuw begin en iedere dag neem ik me voor om vooral niet meer van die domme dingen te doen zoals ik in het verleden heb gedaan. Ik zal nog een jaar of vijf moeten werken om mijn Le Mans schulden in te lossen, maar ik vind het heerlijk om er dagelijks tegenaan te gaan. Ik weiger om alles wat ik aan mijn fiets heb hangen als een probleem te zien, het leven is een bewegend leerproces.

Jan Lammers -rfh

“Na achtendertig jaar rondjes rijden wil ik niet meer op dezelfde plaats uitstappen als waar ik ben ingestapt, maar mijn ervaring inzetten om rendabel en efficiënt te werken. En dus sla ik dit jaar zowel bedrijfsmatig als sportief een nieuwe richting in en wel met elektrisch autoracen. We zijn bezig om een elektrische racewagen te bouwen, het prototype moet in mei-juni 2010 klaar zijn.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*