Gezocht: vrouwen met racetalent!

Wil jij kans maken op een racelicentie? Doe dan mee aan de 5de editie van Dunlop Drivers Cup. Laat als vrouw zien dat racen niet alleen voor mannen is, verleg je eigen grenzen en ga de competitie aan.
Schrijf je nu in voor deze unieke competitie waarbij Dunlop jong racetalent een kans geeft om zich te bewijzen op het gebied van behendigheid, snelheid, uithoudingsvermogen, motivatie en teamspirit. Je kunt je inschrijven via deze link.

race1

De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is zondag 6 juni 2010. De eerste selectiedag is op 16 juni 2010 in Bleekemolens Race Planet Indoor Kartcentrum Amsterdam. Uit alle inzendingen selecteren de organisatoren vervolgens 100 kandidaten voor de selectieronde.

race

Tijdens deze selectieronde die wordt gehouden bij Bleekemolens Raceplanet in Zandvoort laat je je high performance prestaties zien tijdens onderdelen zoals karten, een slalomproef, ijsrijden, 4×4 rijden en mountainbiken.
De twintig beste kandidaten gaan dan door naar de finale op het Circuit van Zandvoort. Hier ga je het na een verkorte racecursus opnemen tegen Jeroen Bleekemolen.

race2

Wees er snel bij, want er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar voor de selectieronde. Enne… ja, ook mannen mogen zich inschrijven. 😉

2 Comments on “Gezocht: vrouwen met racetalent!

  1. Auw, weer te laat. Viola, je post op 24 mei en ik reageer op 3 september. Ik ben duidelijk geen racetalent. Op Top Gear gaat as we speak een dame met een Ford Transit rondjes rijden.
    Ik hoop dat je deze uitzending niet mist tijdens je vakantie. De dame heet Sabine Schmitz. Dit zal denk ik oud nieuws zijn? Voor mannen in alle opzichten de moeite waard om te kijken. Enne…..ja, vrouwen mogen ook kijken.

  2. De Allerslechtste Chauffeur van Nederland

    Voor alweer het derde seizoen zijn wij opzoek naar kandidaten. Ben jij, of ken jij er zo eentje? Zo één die er echt helemaal niks van bakt achter het stuur?

    In het BNN programma ‘De Allerslechtste Chauffeur van Nederland’ mag iedereen zijn oma, partner, vrienden, familieleden, collega’s of buren opgeven. Eén voorwaarde: ze hebben wel een rijbewijs, maar kunnen of durven absoluut niet in een auto te rijden.

    Wil je meer informatie? Check dacvn.bnn.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*