What Women Want… (deel 7)

vakantieWaar mannen urenlang over auto’s kunnen praten en lezen, daar houden vrouwen zich meestal gedeisd als het gaat om autokwesties. Toch wilde de redactie van Autovisie graag weten hoe vrouwen erover denken en verzamelde een aantal lekker stereotype vragen. Waarop Hetty, Astrid, Pam en Viola hun mening gaven. Vandaag het laatste, zevende deel van het panelgesprek:

Waarom zijn er nauwelijks vrouwelijke topcoureurs?
Pam: “Tja, vraag het aan Danica Patrick zou ik zeggen.”
Viola: “Mannen zijn daar gewoon beter in. Je hebt er best veel fysieke kracht en uithoudingsvermogen voor nodig en dat past van nature meer bij mannen.”
Hetty: “Bovendien zijn ze technischer en kunnen veel nauwkeuriger voelen hoe een auto rijdt en vervolgens tegen de technici zeggen wat eraan verbeterd moet worden. Dat kunnen vrouwen gewoon minder goed.”
Pam: “Als je keihard 58 rondjes moet rijden moet je je ook enorm op een ding kunnen focussen. Ik zou bij het derde rondje al aan allerlei andere dingen denken.”

Vrouwonline-stoelverwarming

Hetty: “Ja, dan denken wij allang al weer aan ons boodschappenlijstje van morgen.” (lacht).
Viola: “Ik vond het wel erg spannend op de Nürburgring hoor. Het was zweten, maar ik heb me een hele middag uitstekend vermaakt. De adrenaline gierde door mijn lijf. Maar om nou te zeggen: dat wil ik elke week, nee.”
Astrid: “We zijn denk ik ook geneigd om minder risico’s te nemen omdat er kinderen in het spel zijn. Mannen doen dat niet. “

1 Comment on “What Women Want… (deel 7)

  1. Mel Gibson weet wat vrouwen willen althans in de film. Ik weet alleen wat mijn moeder wil.
    Astrid zit denk ik heel dicht bij de waarheid. Viola, nou ben ik je even kwijt. Fysieke kracht en uithoudingsvermogen zijn per defenitie niet perzee een manlijke eigenschap. Daarom ben je op vakantie! Waar denkt Pam bij het derde rondje aan? Ik begin moe te worden bij het derde rondje shoppen met mijn vriendinnetjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*