TomTom wordt BarryBarry

barry atsmaVanaf vandaag is de stem van acteur en Gouden Kalf winnaar Barry Atsma te downloaden voor diverse TomTom navigatiesystemen. Barry Atsma is onder meer bekend van tv-series ‘Rozengeur& WodkaLime’ en ‘Voetbalvrouwen’, films als ’Komt een vrouw bij de dokter’ en ’Loft’ en ook is hij als vast acteur verbonden aan Toneelgroep Amsterdam.

tomtom-Go

De verleidelijke stem van Barry Atsma kan via deze link gedownload worden voor €9,95, maar is met behulp van een code op de actieverpakking van Snack a Jacks gratis verkrijgbaar via deze link. De stem van Barry Atsma is nu beschikbaar voor alle TomTom apparaten met uitzondering van de meest recente GO LIVE 1000 en Via modellen. Voor deze systemen zal de stem later dit jaar beschikbaar komen.

andre van duin

Voor Nederland is Barry Atsma de tweede officiële TomTom stem die door een Bekende Nederlander wordt ingesproken. Vorig jaar was André van Duin de eerste Nederlandstalige TomTom stem en heeft hij in de gedaante van zijn personages Jan Wijdbeens en Dik Voormekaar stemmen ingesproken.

snoop dogg

In het buitenland is al vaker gebruik gemaakt van bekende stemmen bij het inspreken van TomTom navigatiesystemen waaronder die van Homer Simpson, Snoop Dogg en de figuren van Star Wars.

darth vader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*