Plannen 2010: Vicki Butler-Henderson

Voor Autovisie no. 1 van dit jaar maakte ik een compilatie van interviewtjes met bekende en minder bekende mensen uit de autowereld. De vraag was: wat zijn de plannen voor 2010? Voor iedereen die het nummer (nog) niet heeft gelezen, hier deel 9 uit de 14-delige serie.

Vicki Butler-Henderson (presentatrice Fifth Gear en Britse autojournalist): “Meeracen op Le Mans!”
vicki butler henderson
“Ik heb nooit goede voornemens, simpelweg omdat ik geen zin heb om mezelf om de oren te slaan als het niet lukt. Het klinkt gek, maar er waren geen hobbelige wegen dit jaar. Ik altijd enorm blij met het werk dat op mijn pad komt en doe altijd mijn best. Het afgelopen jaar heb ik veel lol gehad met iedereen die betrokken was bij ‘Vicki’s Toyota Test’ in Nederland.”

vicki butler henderson2

“En het was een ongelofelijk mooie ervaring om een Ferrari te mogen racen op Brands Hatch in Engeland. Bij Fifth Gear wachten we nog op een herstructurering, maar ik houd me ondertussen bezig met werken aan Fifth Gear Web TV, de internettak van het tv-programma Fifth Gear. Een van de leukste dingen die er gebeurden was dat ik dit jaar een man ontmoette die vroeger met mijn vader kartte. Hij gaf me een foto van hem met mijn vader uit de tijd dat ze nog tieners waren en die koester ik.
Komend jaar zou ik ongelofelijk graag op Le Mans willen racen. Ik weet dat die wens ooit in vervulling zal gaan. Daarnaast neem ik me bij deze voor om meer tijd met mijn man en mijn familie door te brengen.”

2 Comments on “Plannen 2010: Vicki Butler-Henderson

  1. Wrijf er nou niet elke keer in dat je al getrouwd bent!! 😉
    Hoop dat VBH Le Mans gaat racen. Vrouwen die racen is altijd goed.

  2. @ VBHfan
    Inderdaad door te trouwen heeft ze héél wat mannenharten doen bloeden. Alhoewel ik flink wat jonger ben dan mevrouw Butler-Henderson, heb ik er toch vanaf de jaren ’90 (Top Gear) een zwak voor gehad. Ik heb helemaal niets met sterren en zogenaamde babes maar een aantrekkelijke vrouw die fatsoenlijk met een wagen overweg kan zal altijd op mijn goedkeuring kunnen rekenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*