Plannen 2010: Hanneke Raaphorst

Voor Autovisie no. 1 van dit jaar maakte ik een compilatie van interviewtjes met bekende en minder bekende mensen uit de autowereld. De vraag was: wat zijn de plannen voor 2010? Voor iedereen die het nummer (nog) niet heeft gelezen, hier deel 8 uit de 14-delige serie.

Hanneke Raaphorst (Directeur Jaguar Blankespoor in Den Haag): “Een jaar van bezinning.”

Hanneke Raaphorst (Jaguar dealer Den Haag) 3-carwoman

“Het jaar 2009 begon voor ons heel positief, want de XF werd in 2008 ge├»ntroduceerd en zeer goed ontvangen. Maar in maart kregen we te maken met het faillissement van Kroymans en konden we bijna vijf maanden geen auto’s leveren. Toen was het wel even ‘Slik, en nu?’ Nu word ik wel creatief van tegenwind, het leven altijd een golfbeweging en ook met de dalen moet je kunnen omgaan. ‘Just do it’ is mijn aanpak. Dus ben ik met ons gedreven team aan de gang gegaan. We bieden veel service en persoonlijke aandacht en een hoog serviceniveau. Daarnaast zit ik dagelijks als een Jaguar op onze financi├źn. Het is dagelijks weer een soort puzzel die ik graag oplos. Ook volgend jaar zal ‘bezinning’ nog ons motto zijn, maar ik heb vertrouwen dat we nu met onze nieuwe importeur Landrover/Jaguar en met de komst van de nieuwe XJ gaan scoren.”

jaguar_xj

“Ik sta zelf dagelijks in de showroom en het valt me altijd op dat mensen die niet bekend zijn met het merk het inschatten als ‘duur’. Terwijl de instapprijzen hen dan enorm meevallen. Dan hebben ze opeens spijt dat ze niet eerder bij ons zijn binnen gestapt.”

0 Comments on “Plannen 2010: Hanneke Raaphorst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*