TW Steel horloges: stoer!

Om even in de sfeer te blijven vandaag, dit horlogemerk heeft de  gebroeders Coronel als ambassadeurs: TW Steel. Wat ik er leuk aan vind, is dat het merk betaalbaar is en toch een heel luxe en stoere uitstraling heeft.

TW Steel

Hun motto: ‘Bigger is Better’. TW Steel is nog niet zo lang op de markt, is zowel voor mannen als vrouwen en voor dit jaar ligt de nieuwe CEO-lijn (Collection Extra Ordinary) in de winkels met ‘special edition’-exemplaren.

TW Steel 2

De kasten zijn mooi afgewerkt, zijn voorzien van dubbeldik mineraalglas en de grove Italiaanse lederen banden hebben opvallende sluitingen.
TW Steel horloges zijn er vanaf €259 euro, de CEO-lijn is er vanaf €439. Klik op deze link voor meer info.

TW Steel CEO Tonneau

12 Comments on “TW Steel horloges: stoer!

 1. Best leuke modeaccessoires… Meer niet.
  Ik heb het geld er niet voor over. Óf ik koop een horloge voor € 2000,- (Een mooie klassieke Heuer Le Mans bijvoorbeeld). En voor dat laatste gaat gebeuren heb ik eerst nog héél veel andere wensen.

 2. Hmm… Ik zie dat de ‘kleiner dan’ en ‘groter dan’ tekens verdwenen zijn. Er moest het volgende staan:
  Óf ik koop een horloge voor minder dan € 100,- óf ik koop een horloge voor meer dan € 2000,-…

 3. Jij laat je dus ook niet versieren? 😉
  Vind de TW’s erg lomp, heb zelf nogal smalle polsen dus bij mij staat het niet.

 4. @ Viola: Voor mezelf vind ik -naast m’n trouwring, maar die tel ik niet mee- een horloge het enige acceptabele sieraad.
  Geen kettingen of oorbellen voor mij. Net wat je zegt: Ik ben geen kerstboom.En wat die prijzen betreft, dat wil ik toch even toelichten: Dat is een afwijking van me. Alles tussen (grofweg) € 100,- en € 2000,- is niet bijzonder genoeg om de prijs te rechtvaardigen. Dus heb ik het bedrag er niet voor over.

 5. Horloges hebben altijd al mijn interesse kunnen opwekken. Ik draag oftewel eentje die mijn voorkeur helemaal geniet oftewel geen.
  Voor de rest, zoals een echte man natuurlijk, helemaal geen sieraden. Tenzij een paar lichtblauwe jeans, een wit T-shirt en een Gulf-jasje onder de categorie sieraden thuishoren?

 6. Horloges zijn net zoals auto’s, je moet altijd compromissen sluiten en er zijn verschillende manieren om een goed horloge te maken en om de perfectie te benaderen.

  Het merk dat dit het meest doet, is voor mij IWC. -Zelf draag ik een IWC portuguese Chronograph.-

 7. Ik ook. Maar na wat meer zoeken blijkt dit niet een heel goede aankoop te zijn. Welder, nieuwe horloges van U-Boat. Voor paar tientjes meer had ik er al een. Jammer

 8. Ik ben een man. Ik heb de TW Steel CE1033 gekocht. En helaas is mij niet gewezen op de mogelijkheid om speciale modellen te kopen bij de juwelier.
  Misschien ben ik te snel tot aankoop overgegaan.
  Maar ik kan natuurlijk nooit bij de juwelier het horloge vergelijken met het plaatje op de website van TW Steel. Daar is het binnenwerk meer grijs dan zilverkleurig.
  Als ik het via internet had gekocht, had ik het nog terug kunnen sturen.

  Maar goed, je kunt niet alles hebben. 😉

  Nirusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*