Plannen 2010: Tom Coronel

Voor Autovisie no. 1 van dit jaar maakte ik een compilatie van interviewtjes met bekende en minder bekende mensen uit de autowereld. De vraag was: wat zijn de plannen voor 2010? Voor iedereen die het nummer (nog) niet heeft gelezen, hier deel 7 uit de 14-delige serie.

Tom Coronel (coureur, WTCC-kampioen en ondernemer): “Eindelijk dat bootje kopen.”

Tom Coronel

“Ik heb nog geen idee of ik volgend seizoen weer voor Seat ga racen. Vroeger maakte ik me daar dan zorgen over, zo van: ‘Wanneer bellen ze me nou?’ Maar inmiddels weet ik dat ze mij als er gewonnen moet worden toch altijd weer vragen. Dit jaar is in ieder geval heel succesvol verlopen want ik won dit jaar de Independents Trophy in de FIA World Touring Car Championship. Bovendien was ik trots dat een gerenommeerd bedrijf als Wehkamp een groot deel van mijn bedrijf heeft overgenomen.”

Tom Coronel-seat

“Voor het komend jaar neem ik me voor om lekker door te gaan met winnen, het liefst titels die ik nog niet heb. Zo wil ik graag de 24 uur van de Nürburgring op mijn naam schrijven, dat circuit doet mij nog steeds uitstappen met een Big Smile. Daarnaast wil ik eindelijk een Jan van Gent kopen, een bootje. Want ik heb al een tijdlang een prachtig botenhuisje in Huizen, maar hij staat nog steeds leeg.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*