Nieuwe zonnebrillen

Achter het stuur zijn ze onmisbaar: op deze zonnige lentedag (strand!) zie je hier de nieuwste modellen uit de stralenvanger-hoek.

AA-SunandSurfVW

*Hieronder de Abasto, de nieuwe van Adidas. Hij herinnert aan de trainingspakken van weleer met de witte strepen. De retro-bril is vernoemd naar een bohémien-wijk in Buenos Aires en in diverse kleurcombi’s en te koop bij gespecialiseerde opticiens of via deze link voor €99,00.

AA-Adidas-Zonnebril

*Replay Eyes brengt dit zonneseizoen een ode aan vintage met dit Aviator model. Het is de enige uniseks zonnebril in de collectie en volgens zijn makers staat modelletje 364S het beste op de neus van ‘ambitieuze mannen en invloedrijke vrouwen’ . Het is maar dat je het weet. Hij kost €109.
AA-Replay zonnebril

*DSquared ziet ze ook al vliegen met deze DQ24 Aviator zonnebril, voor de liefhebbers ter waarde van € 290. Dit mannenmodel is gemaakt van zeer licht metaal en heeft kalfsleren details op de ‘brug’ en de pootjes.

AA-DSquared zonnebril

2 Comments on “Nieuwe zonnebrillen

  1. Ik schaf me een fraaie klassiek gelijnde Ray Ban aan (niet zo’n pilotenbril, die staan me niet), met glazen op sterkte. € 129,- Bij de plaatselijke opticien.

  2. Hier net een nieuwe Ray-Ban met Carbon montuur en in de auto ook een reserve Ray-Ban (gepolariseerd) liggen dus niet aan mij besteed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*