Maserati Ghibli leasen met LEF

‘Lef’. Zo heet het nieuwe leaselabel van Louwman Exclusive: een afkorting van Louwman Exclusieve Finance. De mannen hierachter willen met deze afkorting het beeld mee doorbreken dat exclusieve auto’s alleen voor zeer gefortuneerden bereikbaar zijn. Zakelijke leasemodellen die in de LEF-portfolio zitten, zijn bijvoorbeeld de Maserati Ghibli en Quattroporte. Met LEF geeft Louwman een dikke knipoog naar de behoudende leaserijder die vaak toch voor de bekende en populaire leasemerken kiest.

louwman exclusive

Speciaal voor de introductie van LEF heeft Louwman Exclusive voor de Maserati Ghibli en de Maserati Quattroporte, de Edizione Aziendale samengesteld. Een business edition van Italiaanse signatuur met een rijke uitrusting voor zakelijk gebruik. Met deze Aziendale-uitvoeringen, die alleen verkrijgbaar zijn bij Louwman Exclusive, heeft het Utrechtse bedrijf met Maserati een volwaardig en scherp geprijsde concurrent in de zakelijke leasemarkt.

maserati ghibli2

Louwman Exclusive directeur Arjen van Beek: “De markt vraagt om een andere benadering in het zakelijk segment. Zowel de Maserati Ghibli als de Quattroporte is zeer geschikt als leaseauto: ze bieden Italiaanse klasse en temperament en zijn zakelijk te verantwoorden. Zeker nu we met LEF leasetarieven bieden die gelijkwaardig of zelfs lager zijn dan die van de concurrentie. En je leaset inclusief de zekerheden en de service die Louwman Exclusive als officieel Maserati Partner biedt. Daarnaast staat de jarenlange ervaring met autofinanciering binnen de Louwman Group garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit van ons leaselabel. Maserati-rijden is nu een kwestie van LEF geworden, dat laten we zien met de scherpe prijzen via ons eigen leaselabel.”

maserati ghibli4

De Ghibli Editione Aziendale met 275 pk sterke diesel en achttraps automaat is er vanaf 1.435,-, inclusief wegenbelasting, onderhoud en verzekering. Deze – en andere leaseaanbiedingen – kun je terugvinden onder deze link. . In de toekomst zal het LEF-label verder worden uitgebouwd voor de andere merken van Louwman Exclusive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*