Fiat 500L maakt espressootjes

Koffieverslaafden opgelet: er is natuurlijk niets fijner dan een vers bakkie als je een reisje richting zonnig zuiden maakt. Maar waar vind je nog lekkere koffie onderweg? De nieuwe Fiat 500L die dit jaar op de markt komt, heeft het antwoord want die kan worden geleverd met een koffie-apparaatje naast de pook.

Het Italiaanse koffiemerk Lavazza kwam met de kit waarin je ook suiker een afvalbakje en een lepel kunt bewaren. De Fiat 500L is er straks in een drie of vijfdeursversie. Het nieuwe modelletje werd vorige week – precies 55 jaar na zijn eerste werelddebuut – officieel geintroduceerd in Turijn en wordt ergens aan het eind van het jaar in Nederland verwacht.

Bij Fiat zegt men trots dat dit de eerste productieauto is die geleverd wordt met een volledig geintegreerde espresso machine als accessoire aan boord. Beetje overdreven wellicht, maar wel grappig. Je betaalt dus wel extra voor de Lavazzo-set, ongeveer 250 euro. Heb je er snel uit, want die flauwe tankstationbakkies kunnen hier natuurlijk niet aan tippen.

(Bron: Daily Mail)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*