Danica Patrick krijgt eigen auto

hotwheels logoDe fabrikant van de snelle kinderautootjes Hot Wheels gaat Danica Patrick sponsoren op NASCAR. Behalve dat er een – op camerahoogte – geborduurd logo op haar nauwsluitende raceoverall zal prijken, betekent het ook dat Danica haar eigen autootje krijgt!

Danicar1

De ‘Danicar’ is Hot Wheels’ eerste VIP-auto en Danica mocht er zelf aan meetekenen. De auto heeft een neus en cockpit in Indy-stijl en hij is voorzien van Jumbo-grote wielen achter.
Mocht je soms denken dat dit een collectors-item betreft waarvoor je vet moet betalen… niet dus. Het 1:64 schaalmodelletje gaat slechts 99 dollarcent kosten en is onbeperkt verkrijgbaar.

Danicar2

4 Comments on “Danica Patrick krijgt eigen auto

  1. Wat moet het toch heerlijk zijn om zulke auto’tjes te mogen ontwerpen. Gewoon ongehinderd de fantasie de vrije loop geven. Of zou het niet zo makkelijk zijn als ik het nu voorstel, en moeten ook hier allerlei eisen ingewilligd worden met betrekking tot veiligheid? Het is natuurlijk wel speelgoed…
    Zou ik best eens iets over willen lezen! Over gewone autoontwerpers hebben we nu wel genoeg gelezen… 😉

  2. Er moet heel groot op staan dat ze niet bedoeld zijn om op te eten? Dat de wieltjes eraf kunnen vallen en dat je daarin kunt stikken? Dat ze in je ogen kunnen komen als je toekijkt bij het gebruik? Dat ze alleen onder toezicht gebruikt mogen worden…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*