Carwoman zelfstandig verder

Hallo allemaal,

Welkom op mijn ‘nieuwe’ weblog. Vanaf vandaag ga ik zelfstandig verder en zal jullie weer dagelijks updaten van het laatste nieuws op autofront en allerlei auto-gerelateerde zaken die ik belangrijk/leuk/lezenswaardig/stom of geinig vind.

In elk geval veel leesplezier en: het is mogelijk om op dit weblog te adverteren. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via het mailadres onder ‘contact’. En heb je andere opmerkingen, vragen of commentaar op iets wat ik geschreven heb? Be my guest!

Veel groeten!

Viola

PS: Op de foto overigens een van de beauty’s van de Tokyo Motor Show die ik afgelopen maand bezocht: een prachtige concept van Lexus, de LF-A. Over deze achterwielaangedreven supersport-auto fluistert men V10, 500 pk, 320 km p/h en eind 2008 in productie. We gaan het zien!

9 Comments on “Carwoman zelfstandig verder

  1. Ja ik bezocht de vorige site ook al, maar dat was voor één dag. De vorige dag was de site uit de lucht en een paar dagen later begon deze site. Lees altijd wel trouw jouw auto tests en columns uit de Autovisie. Ik amuseer mij altijd wel goed als ik jouw werk lees. Die C Klasse test in Parijs was leuk.

  2. Hoi Viola,
    Ziet er mooi uit!
    Succes met je website.
    Heb toevallig ook de pers gelezen in de trein vandaag. Zag er ook goed uit.

    groeten van Paula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*