AutoRAI 2015: zij gelooft in mij!

Het geloof in het leukste autofeestje van Nederland, de AutoRAI, lijkt terug. Werd het evenement vorig jaar nog gecancelled wegens de crisis, inmiddels gloort er hoop aan de mobiele horizon. Auto-importeurs geloven duidelijk in de toekomst en in het nieuwe, samen met hen ontwikkelde, beursconcept.

Autorai-1

Zeker 90% van de grote merken is aanwezig op de komende AutoRAI en het deelnemerslijstje gaat, volgens insiders, de komende weken nog groeien. Merken die nu al hebben toegezegd zijn: Audi, Bentley, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Lamborghini, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.
Op deze AutoRAI vind je ook alles wat in en aan de auto zit: onderdelen, accessoires en diensten waaronder audio, banden, poetsmiddelen, velgen, verzekeringen, alarmsystemen, car-wrap, opleidingen en leasemogelijkheden.

Autorai-2

Ook is er ruimte voor interactie: Innovation LAB, proefrijden met innovatieve auto’s, een slipbaan en een racehal met supercars en simulatoren. In de hal met onderdelen en accessoires staan twee bijzondere activiteiten: de ‘Motorblok Battle’ en ‘Discovery Garage’. De ‘Motorblok Battle’ is een wedstrijd waarin teams van twee man een motorblok in een zo kort mogelijke tijd uit en in elkaar moeten zetten. In de ‘Discovery Garage’ wordt zelfs samen met bezoekers een complete auto gebouwd. Leerzaam en leuk om te bekijken of aan mee te doen.

Autorai-3

AutoRAI 2015 opent haar deuren van vrijdag 17 tot en met zondag 26 april in Amsterdam RAI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*