Motormuizinnen opgelet: Sturgis Special 2015 vroemt eraan!

Viola-motorEen aantal jaren geleden vroemde ik twee keer door de USA met specialist USA Motorreizen en die Born to be Wild weken staan me nog steeds helder voor de geest. Op hun vernieuwde site trok deze speciale, 16 daagse reis mijn aandacht: de Sturgis Special 2015! Hij is nu ook via Carwoman te boeken. Schrijf je je in via mij, dan ontvang je voor aanvang van je reis een leuke attentie. Dit geldt overigens voor alle motorreizen van deze fijne reisorganisatie.

Zo’n eenenvijftig weken per jaar is er niet veel loos in het slaperige plaatsje Sturgis, in South Dakota. Maar als het motorevenement – dat er al sinds 1938 plaats vindt – in de eerste week van augustus wordt gehouden, is er geen hotelkamer, camper- of tentplaatsje meer te vinden.

sturgis6

Dit jaar is bovendien het 75-jarige jubileum van dit evenement, dus is er nog veel meer bijzonders te verwachten. Naast de Daytona Beach Bike week is Sturgis het grootste motorevenement ter wereld waar jaarlijks meer dan 400.000 motorfans op af komen. Behalve stuntshows en rallys is dit motorfestival tegenwoordig een evenement met een hoge Zien & Gezien worden factor. Er is veel live-muziek, er zijn bijzondere motorshows en gezellige kraampjes. En dat alles op z’n Amerikaans: bigger en better!

sturgis1

Met USA Motorreizen breng je drie dagen door op dit festival en koppelt er meteen een gave trip aan vast. Tours over mooie bergpassen, bezoekjes aan bekende steden als Denver en Salt Lake City en veel gezellligheid en bbq’s onderweg. Als deelnemer van deze USA-reis logeer je drie dagen op een nette camping op loopafstand van het Buffalo Chip Muziek Festival, The Full Throttle saloon en de Main Street Sturgis die deze dagen alleen toegankelijk is voor motoren.

sturgis4

Ik kreeg er zin van! Jij ook? Check de site voor meer info en boekingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*