10 Comments on “Auto-advertentie

  1. Maar van mijn zijde een andere vraag. Of beter ik ben benieuwd naar de oprechte mening van de dames en heren die hier op deze site aanwezig zijn.

    Ik zie regelmatig dat bij een gezin, dus de heer des huizes zelf een mooie bv Alfa 159 of een andere heerlijkheid koopt, en de vrouw het moet doen met een Hyundai I10 oid. De man heeft zijn pronkstuk binnen is tevereden terwijl het geld van de gezamelijk spaarrekening of lening afkomstig is. kan het de echtgenote dan niks schelen. is er dan niet een vraag… hoe zit het met mijn auto? veiligheid? het resultaat om met 50 op een stilstaande auto te rijden in een I10 is wat anders dan een 159.. laat staan wat voor stigmatiserend beeld het geeft en natuurlijk voor de kotters op de achterbank.. Hoe zou de echtgenoot reageren als de rollen zijn omgedraaid???

    De vrouw des huizes rijdt in een alfa Gt en de man in een Toyota Aygo?
    Het mooie is, is dat ik zit met een prille liefde en zij rijdt in een nieuwe MB C klasse en ik als startende ondernemer stap over naar een oude kleine barrel. En ik heb totaal geen racune, vind het wel leuk zo’n auto met een dame van 1m 67 er in. En noem het een verstandige financiele keuze, vroeger zat ik altijd in de mooie nieuwe auto en nu.. Maar het zal niks verbazen dat er op dit vlak nog mannen zijn die nog niet ge-emanicipeerd zijn. Misschien is deze post onzinnig, maar het kwam spontaan bij mij op en ik ben benieuwd naar de reacties.

    Maar on topic te blijven.. Ik zag net bij een veiling van BVA een Nissan Z350 voor een schijntje. Compenseert een hoop en is betaalbaar…

  2. Heb vaker meegemaakt dat ik degene was met de mooie auto en dat de man in mijn leven een barrel reed. Ik vind het totaaaal niet belangrijk wat hij rijdt… en of hij in auto’s geinteresseerd is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*