Onder de Carport: Honda CR-Z

Gisteren was het feest – inclusief traantje – want ik haalde mijn nieuwe auto op. Voortaan rijd ik dus geen chic Italiaans meer, maar zoals ze in Amerika zeggen als je Japans rijdt: ‘I’m Riding Rice’. Heb de Alfa GT een bemoedigend klopje op z’n mooie derriere gegeven: die krijgt binnenkort vast een ander liefhebbers-baasje. En de sleutels van de Honda CR-Z in ontvangst genomen.

Honda CR-Z-4

Honda CR-Z-1

Honda CR-Z-3

Honda CR-Z-5

Honda-CR-Z-2

Honda CR-Z-6

Honda CR-Z-7

Honda CR-Z-8

Ik zal ‘m binnenkort meenemen naar wat mooie plekjes voor foto’s en een uitgebreide rij-indruk. Wordt vervolgd dus.

9 Comments on “Onder de Carport: Honda CR-Z

  1. Iets helemaal anders dan de verleidelijke GT. Maar aan alles komt een einde en het is, zoals ik al eerder aangaf, zeker geen slechte keuze. De zwarte kleur staat stoer en het model oogt jeugdig en fris. Ons alvast op de hoogte houden hoe tevreden je erover bent op langere termijn.

  2. Yep, duurtest-info volgt uiteraard 😉
    En ik vond de Cayman R ook wel aardig in de introductie-kleur Kermit groen. Wat jij?

  3. Ja, in Sport is ‘ie een stuk leuker. 🙂 Heb me indertijd een week lang toe gezet om zo vaak mogelijk de ecostand te proberen maar daar werd ik zelfs bij min of meer constante snelheid op een vlak wegdek geen vriendjes mee. Had gewoon in plaats daarvan de sportstand wat vaker moeten gebruiken in plaats van met alle geweld de asceet uit te hangen (vier en een half plantje ‘gescoord’ op de Ecoschaal van vijf maar of ik met 6,3 liter/100 kilometer nou echt zoveel zuiniger was?).

    Nou nog even sparen voor als Mugen met die supercharger komt (ja, ik blijf een aftermarket-man 😉 )… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*