Girls love wheels

vlinder In de States is autorijden a way of life: met de afstanden daar heeft bijna niemand geen auto. En dus is er veel meer te koop op dat gebied, ook voor vrouwen. Neem de site Girls Love Wheels. Daar verkopen ze allerlei rommel voor vrouwen die hun auto willen opleuken – heb dat nooit begrepen, een auto moet mooi zijn van zichzelf en heeft als het goed is geen stickers, hangertjes en kussentjes nodig. Wat ik wel leuk vind, zijn de kledingstukken die ze verkopen. Kijk maar:
broekjestopt-shirt

8 Comments on “Girls love wheels

  1. @Anthony: Huh? Truckerhoertjes? Die broekjes doe je natuurlijk niet buitenshuis aan (tenminste ik niet) maar met yoga of als je ‘s zomers ligt te chillen op de bank of in de tuin. En die shirts vind ik tamelijk normaal hoor. Maar wat je zegt… smaken verschillen 😉

  2. Volgens mij bedoelde je dat wel. En wat zijn trouwens ‘truckerhoertjes’? De vrouwen van truckers ofzo? Ik krijg daar toch een tamelijk negatief beeld bij. En zo is die kleding bepaald niet bedoeld…

  3. Ik had spontaan een beeld voor me van een prostitue met zo’n net-iets-te-kleine outfit op een parking.

    Negatief op positief, daar moet je zelf over oordelen, ik hou het gewoon op neutraal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*