Vespa: nu nog sneller!

c-vespa4 Wie zegt dat je een cabriolet nodig hebt om zonnestralen (en blikken) te vangen? Ik vind een leuke man (of vrouw, oke) op een Vespa ook altijd errug leuk om naar te kijken. Vooral in de Italiaanse steden heeft het wat: zo’n leukerd met wapperend maat-colbert, zonder sokken in de schoenen.
c-vespa

In elk geval kreeg een van de meest aansprekende scooters aller tijden onlangs een anabolen-injectie en is nu nog sneller. De nieuwe Vespa’s LX 125 en S 125 hebben behalve giga veel Italiaanse flair nu ook een nieuwe injectiemotor waardoor hij niet alleen zijdezacht, maar ook superpittig loopt.

c-vespa3

Beide modellen hebben hiermee een vermogen van 11 pk waardoor je bij het verkeerlicht het asfalt achter je laat krullen! Zelfs met iemand achterop. Ook onderweg kletsen is geen probleem meer, want de motor is door deze technische update ook fluisterstil geworden.

c-vespa2

De nieuwe Vespa LX 125 i.e. en S 125 i.e. staan vanaf nu te glimmen bij de geselecteerde Vespa-dealers. De LX 125 i.e. is er vanaf €3769 de S 125 i.e. staat voor je deur, in je schuur of garage voor een vanaf prijs van €4049. Het is maar dat je het weet…

6 Comments on “Vespa: nu nog sneller!

 1. Op 2 wielen is leukerder. 😉

  Maar krijgen die meiskes het niet koud zo met alleen een onderjurkje aan op de brommer?

 2. @ VBHfan: ik krijg het er wel lekker warm van 🙂
  Best leuk zo’n scooter, maar ik zou graag een versie zien die nog meer retro is, met stalen wieltjes in plaats van de lichtmetalen versies.
  Helaas heb ik geen motorrijbewijs (en draag ik meestal wel sokken…)

 3. Tja, zelf wel een motorrijbewijs..(maar geen scooter maar een dikke duitse motorfiets)
  En ik draag (bijna) altijd kousen tot net onder de knie (gewone pantalon erover). Mannenbenen zijn niet mooi, maar Carwoman ziet dat toch anders..

 4. een dikke duitse motorfiets
  Ah! Een Münch TTS!? Cool! 😉

  Mannenbenen zijn niet mooi
  Zelf heb ik er ook niks mee, maar die van mij mogen er toch best zijn, althans volgens mijn vrouw…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*