Romero Britto doet Bentley

Voor liefhebbers van moderne kunst is dit waarschijnlijk het summum van super, voor Bentley-fans wellicht het summum van schandalig. Deze Bentley Continental GT werd in elk geval onder handen genomen door niemand minder dan de Braziliaanse pop-art artist Romero Britto.

bentley-romerobritto

Ik ben zelf een fan van Britto die wereldberoemd is geworden met zijn kleurrijke doeken. Zijn werk siert dan ook de wanden van vele galerieen, musa en prive-collecties. En, om het nieuwtje nog wat meer actualiteit te geven, ook Michael Jackson was een fan. Wellicht worden er straks wat doeken die de popster kocht geveild.

romerobritto-michael-jackson

Deze Bentley wordt geshowt tijdens de Automobil Forum ‘Unter den Linden’ die in Duitsland wordt gehouden van 10 juli tot en met 6 september. Daarna gaat de auto onder de hamer. De opbrengst gaat naar multiple sclerose onderzoek en de sociale integratie van geestelijk gehandicapten.
Overigens ‘deed’ Britto al vaker auto’s, ik kwam deze Volvo V50 tegen.

volvov50-romerobritto-opzij

volvov50-romerobritto

En deze Audi RS4.

audirs4-romerobritto2

audirs4-romerobritto

2 Comments on “Romero Britto doet Bentley

  1. Aardige poging om profvoetballers een beetje cultuurbesef bij te brengen, die Conti GT, al vrees ik dat zij toch zullen blijven gaan voor de ‘Project Kahn-treatment’ (de meest afzichtelijke 22-inch blingwielen die je je kan voorztellen plus zwarte ruiten en debiele kleurstellingen voor het interieur). 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*