Top Gear live komt weer naar Amsterdam

Alweer drie jaar geleden heb ik ervan genoten, dit jaar zijn ze er opnieuw en nu met z’n drietjes!

Sinds 2010 tourt Top Gear Live over de hele wereld. Tot nog toe hebben 2,2 miljoen mensen in 19 verschillende steden over de hele wereld genoten van de show. Top Gear Live staat bekend om de combinatie van hilarische acts en spectaculaire stunts. Sinds het laatste bezoek aan Nederland zijn er talloze auto’s gesneuveld, is er zelfs gebungeejumped met een autobungee op het Rode Plein in Moskou en zijn er twee wereldrecords verbroken met ‘The Deadly 720’.

Op 27 april 2013 komt Top Gear Live na 3 jaar weer terug in Amsterdam en wel in de gloednieuwe toplocatie Ziggo Dome. Dit keer wordt de show gehost door het complete presentatorenteam van Top Gear; Jeremy Clarkson, Richard Hammond én James May. Dit is een zeldzaamheid en alleen eerder vertoond in Zuid Afrika en Engeland.

Het publiek staat een geheel nieuwe invulling van de show te wachten in vergelijking met de show in 2010. Wat natuurlijk wel terugkomt zijn de spectaculaire stunts, de parade van super wagens, de absurde gemodificeerde auto’s en natuurlijk de beroemde Top Gear autocoureur The Stig. Show Showtime? Zaterdag 27.04.2013 16:30 uur en zaterdag 27.04.2013 20:30 uur. Kaarten koop je online via deze link en als je er snel bij bent kun je gebruik maken van de Early Bird korting waarmee je €5,- bespaart op alle kaarten. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2012.

Om jullie alvast lekker te maken, hier een speciaal videobericht van de heren. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*