Stars and their Cars (afl. 3)

jenson_buttonSommige rijken dezer aarde zijn wel erg snel verveeld. Neem Jenson Button. Deze nieuwbakken leider in de F1 kan zich iedere auto die hij wil veroorloven. In 2006 tikte hij bijna de 400 km/h per uur aan in zijn Honda RA106 F1 auto op de Bonneville Salt Flats in Utah, USA. Maar er is een auto sneller: de Bugatti Veyron. En die moest-ie uiteraard ook hebben… hebben… hebben… Vorig jaar kocht-ie d’r een.

button-bugatti

Inmiddels blijkt zijn garage echter een tikkie uit te puilen: daarin prijken een Ferrari Enzo, een Audi RS6 Avant (de snelste stationwagen op deze planeet), een BMW M5 en een Mercedes CLK DTM en ‘n C63 AMG. En natuurlijk de eerste twee Honda-jets waarmee hij een nieuwe charter-bizz wil beginnen. Een aantal van zijn Ferrari’s heeft deze blonde race-god al verkocht, net als zijn Ford GT en Porsche Carrera GT. En nu staat dus ook zijn zwarter dan zwarte Veyron nog onder te stoffen in de garage. Zijn vraagprijs ligt rond de 1.5 miljoen dollar en dat schijnt wel een redelijk normale prijs te zijn voor een tweedehandsje van dit formaat.

button-bugatti2

buttonbugatti3

7 Comments on “Stars and their Cars (afl. 3)

  1. Waarom verkoopt hij van die fantastische wagens? Bang voor een faillissement van brawn nu ze niet echt meer aan het winnen zijn?

  2. Ja, en ik dacht nog: die garage ziet er helemaal niet zo vol uit. Moet je de mijne zien. En dan staat mijn auto er nog niet eens in 😉

  3. Misschien is Button bijgelovig en had hij de indruk dat hij won elke keer hij een auto verkocht…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*