Ajax-spelers voortaan in Mercedes-Benz

ajax-spelers┬áDe spelers van Ajax rijden vanaf dit seizoen niet meer in Audi’s maar in Mercedessen. De komende vijf jaar – met een optie op zes jaar – mogen de voetballers het merk met de ster ‘misbruiken’ om mee te patsen.

Mercedes-Benz CLC

Het betreft hier trouwens geen ‘krijgertjes’ maar gewone leasecontracten want Mercedes is geen hoofdsponsor, maar vervoerssponsor. De spelers (en directie) krijgen een budget mee en mogen daarvoor bij Mercedes-Benz shoppen. Sommige zullen een budget auto (A of B-klasse) kiezen en andere kiezen ervoor om bij te betalen om bijvoorbeeld een CLC of C-coupe te gaan rijden.

Mercedes-Benz CLC-stoelen

Qua stoelen zitten de sportieve heren overigens goed, want Mercedes-Benz heeft – samen met Opel voor de Insignia en de nieuwe Astra – als enige het AGR (Action Gesunder Rucken) certificaat van de Duitse ruggendokters weten te scoren.
Zitten de spelers tussen de bedrijven door op de bank, dan ploffen ze overigens wederom in heuse Recaro’s.

ajax kuipjes

Ook de gastspelers zitten goed op de beroemde – inmiddels van een ster voorziene – kuipstoelen die bekend zijn uit de rally- en racerij.

recaro-gasten

Je kunt deze stoelen overigens zelf ook kopen, en niet alleen als Ajax-modelletje, maar ook als kantoorstoel of kinderzitje!
Nog een Recaro-nieuwtje: hun model Pole Position is nu naast de standaard glasfiber schaal ook leverbaar met een carbon schaal. Dit geeft de kuip een nog fraaiere look en uiteraard een vermindering in gewicht. En: binnen 24 uur leverbaar.
recaro1
recaro-carbon

Tagged with: , , , , ,
2 comments on “Ajax-spelers voortaan in Mercedes-Benz
  1. slappehap says:

    Het gaat over Ajax, bescheidenheid is daar een min, mag het ietsje dikker:
    http://gespot.at5.nl/2009/07/03/nieuwe-autos-voor-ajax-selectie/

  2. Erg mooie auto geworden die Mercedes CLC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*