Stoelverwarming

Weet iemand wat de PMS-knop is in een auto? Nee? Kan kloppen want dat is een door mijzelf uitgevonden woordje voor de bediening van de stoelverwarming.

stoelverwarming

Je hebt als man namelijk geen idee wat een uitkomst deze luxe optie is als je last hebt van PMS, het Pre Menstrueel Syndroom. Dat gaat namelijk niet alleen gepaard met serieuze moordneigingen, maar vaak ook met pijn in de onderrug. Die heel fijn verlicht wordt door warmte op die plek.
Bij het lezen van de nieuwe LINDA. blijkt echter niet iedere dame even gecharmeerd te zijn van extra hitte in de onderste regionen. In dit tijdschrift las ik namelijk een hilarische uitspraak van een van de karakters uit de tv-serie Gooische Vrouwen, Tante Cor. Zij zegt tegen haar neef: “Martin, zet die stoelverwarming uit. Ik krijg een gestoofde pruim.”
Waarvan acte…

3 Comments on “Stoelverwarming

  1. Vrouwelijke collega is ook erg blij met stoelverwarming in haar V50 mede omdat je ook alleen het onderrug gedeelte aan kan zetten. Dus dan heb je geen gestoofde pruim maar warmte waar je het wil hebben. Of is onderrug synoniem voor pruim? Dan begrijp ik het als niet PMS-lijder weer niet.

  2. Overigens lijkt het me ook een erg goed plan als autobouwers speciaal voor de PMS-momenten van ons dames de stoelmassage-optie er gratis bij in gooien. Verwarming, koeling, massage: top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*