Rolls Royce sponsort uitvaart Michael Jackson

mj De herdenkingsdienst van Michael Jackson, dinsdag in Los Angeles, werd ‘gesponsord’ door dealers van Land Rover en Rolls-Royce. Dat meldt het automagazine Jalopnik. Het baseert zich op de roddelsite TMZ en wijst erop dat beide automerken een hele dag gratis product placement kregen.

mj-rr-test3

Ik hoorde zelfs dat de herdenkings-ceremonie van MJ werd geboycot door mensen die zich tegen de ‘schaamteloze vercommercialisering’ van de dood van MJ verzetten. Tja, wat wil je bij deze wereldster… Ik vraag me af waar mensen zich zo druk om maken. Vind het juist zeer attent dat de Californische dealer Land Rover Encino de familie Jackson meteen gratis een hele stoet Range Rovers en Rolls Royces (en zie ik daar een Escalade?) ter beschikking stelde. En gut ja, dat dan hun website-adres op de achterruit staat, ach… Zij moeten ook geld verdienen, toch?

mj-rr-test2

mj-rr-test

De handvol zwarte Rollses in de stoet kwam van O’Gara Coach, een dealer uit Beverley Hills die is gespecialiseerd in Rolls-Royce, Aston Martin, Bentley, Bugatti en Lamborghini. De auto’s werden ingezet voor de ritten naar Forest Lawn begraafplaats – waar de familie de herdenkingsdienst hield – en naar LA’s Staples Center voor de grote memorial service. Ik heb op CNN zitten kijken en hield het – vooral bij de speech van Brooke Shields – niet droog, kan ik jullie melden… šŸ™

mj-kist

13 Comments on “Rolls Royce sponsort uitvaart Michael Jackson

 1. Ik heb ook gekeken en ook ik hield het niet droog. Ook vooral bij Brooke Shields. En natuurlijk bij zijn dochter.

  En euh, Viola. Zag ik jou nou vanochtend op tv verschijnen?

 2. Ik heb ook gekeken en de enige die echt persoonlijk leek was idd Brooke Shields……verder was t naar mijn idee een groot circus!

  En ik heb je ook op TV gezien, bij Cartalk oid op Carchannel, zapte er toevallig voorbij.

 3. Het blijft vreemd dat je bij het overlijden van een vreemde zo emotioneerd kunt raken. Jaren bijna niet aan de man gedacht – alleen af en toe kwam zijn muziek voorbij – en vervolgens lijkt het wel of hij familie was. Erg raar om dat te merken, dat de doden soms dichterbij je zijn dan de levenden…

 4. ………..om dan weer te moeten beseffen dat zijn hersenen nog bij de patahaloog-anatoom lagen….en niet in de kist……..

 5. Het was niet de 1e keer en het zal ook niet de laatste keer zijn dat er ergens ter wereld een overledene zogenaamd incompleet wordt begraven of gecremeerd. Bij een obductie worden nu Ć©Ć©nmaal lichaamsorganen verwijderd voor toxologisch onderzoek. Soms heeft men genoeg aan een plakje zo dik als een plakje kaas, soms heeft men het complete orgaan nog nodig. En tja wat heet een mediacircus? Nederland was het eerste land waar ook ooit in 2004 zo’n uitvaartplechtigheid plaatsvond. Dat was vor Andre Hazes. En zij die nu schande spreken over wat er met MJ gebeurt zaten wel in de Arene bij Hazes.

 6. Ik had hetzelfde Viola. Een collega van mij had het ook gezien, hij was ook zeer geƫmotioneerd. Terwijl hij geen enkele cd van hem thuis heeft liggen. En ik ben ook geen superfan. Maar hij is de King. Hij is voor zovelen voor ons een invloed geweest. Zijn muziek was er altijd en zal er ook altijd blijven. Vandaag staat hij zevende in de top 40 met Billie Jean.

 7. Toch grappig dat Cartracks bezit is van de grootste pornofilms/sexnummers handelaar in Nederland. Wist je dat Viola?

 8. Toch is het niet netjes van de californische dealer Land Rover Encino om de familie Jackson meteen gratis een hele stoet Range Rovers en Rolls Royces (en zie ik daar een Escalade?) aan te bieden. De familie Jackson is rijk genoeg om het zelf te kunnen betalen. Hij zette Ɣlles in op verbetering van de wereld, dat was zijn keuze. Dan moet je erg uitkijken dat je tijd over houd om niet in je lokale omgeving uit de toon te vallen. Elk lokaal belang bij zijn dood is er Ʃen teveel. Er lijken veel belangen in het spel die aan de dood van MJ verdienen. Sensatie televisiestations tonen doosjes met pillen die hij nooit heeft geslikt. En denk ook eens aan zijn familie, die de erfenis opstrijkt. Juist de mensen die verder van hem vandaan woonden, zoals wij in Europa, en konden genieten van zijn muziek en televisie optredens, moeten de financiƫle belangen in zijn naaste omgeving wantrouwen.

 9. Denk je niet dat de Familie Jackson dan ‘nee’ had gezegd op het aanbod van deze dealer? Ze hebben het gedaan, dat was hun keuze. En dus te respecteren als zijnde hun keuze. En ik denk dat je sensatie-televisie gewoon ‘uit’ kunt zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*