4 Comments on “Revenge of the Electric Car

  1. Elektrische auto’s komen. Ik vraag me alleen af in hoeverre het binnen tien jaar bij gaat dragen aan het verbeteren van het milieu.
    Al die energie moet toch op de een of andere manier opgewekt worden…

    Over de video:
    Als clip vind ik het al niet heel boeiend, ik denk dus niet dat ik met spanning ga uitkijken naar de première 😉

  2. Het lijkt me best een interessante film maar ik ga hem zeker niet bekijken in de bios….DVDtje of anders die andere revolutie van een industrietak: downloaden.

  3. @KR: waarschijnlijk (of eigenlijk denk ik het wel zeker te weten) gaat het niet bijdragen aan het verbeteren van het milieu. Maar ik vind het – in de stad op de fiets bijvoorbeeld – toch wel fijner om achter een bus of bestelwagen te rijden die op elektra rijdt. Dus daar zit voor mij de grootste pluspunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*