Rallys rijden zonder gedoe

Wil je op prof-niveau rallys rijden, maar heb je geen zin (of tijd) in het gedoe er omheen? Dan kun je tegenwoordig terecht bij Van Merksteijn Motorsport. Met ervaring als bagage heeft dit bedrijf een nieuwe dienst in het leven geroepen.

Merksteijn

Coureurs die deel willen nemen aan professionele rally’s in binnen- en buitenland kunnen die bij Van Merksteijn – inclusief service-crew – huren. Daarnaast wordt ook de hele voorbereiding en begeleiding van het evenement door het team verzorgd en als je dat wilt inclusief een ervaren navigator en catering & hosting van sponsors en relaties. Op dit moment beschikt het team over Fords Focus RS WRC en de Mitsubishis Evo die continue van de laatste technische snufjes worden voorzien. Daarnaast wordt er gekeken naar diverse S2000 auto’s die men volgend jaar wil inzetten.

Merksteijn-sneeuwrally

Over van Merksteijn Motorsport: vader en zoon Peter van Merksteijn hebben ruim 25 jaar ervaring in de nationale en internationale autosport. Na het rijden van lange afstandsraces zoals de 24 uur van Le Mans, Spa en Daytona is het team actief geworden in het WK rally met zowel vader als zoon Peter van Merksteijn. Vanaf 2009 richt Van Merksteijn Motorsport zich uitsluitend nog op de rallysport waarbij er is deelgenomen aan een aantal WRC rallies in Europa, het Nederlands kampioenschap Rally is gewonnen met Bernhard Ten Brinke en de Dakar 2009 met een X-Raid BMW X3CC. Voor 2010 staan weer een aantal WRC deelnames op het programma en ook wedstrijden in het Nederlands kampioenschap.

merksteijn-garage

1 Comment on “Rallys rijden zonder gedoe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*