Nieuw Italiaantje via het web

Elektriciteit verandert de automarkt en er worden nieuwe automerken geboren. Het Italiaanse Tazzari is zo’n nieuw merk, dat overigens niet bij dealers, maar alleen via internet wordt verkocht. Het past bij deze tijd waarin een deel van consumenten alleen tegen zo laag mogelijke kosten wil autorijden. Je koopt via de webwinkel, aflevering en service vinden centraal plaats via vertegenwoordiging SensaMotive.

tazzari-1

 De Tazzari Zero City Kart zoals hij voluit heet, heeft met zijn Lithium Ion accu’s een bereik van 140 km en een gemiddeld verbruik van 3 ct per kilometer. De auto is geheel vrijgesteld van BPM en wegenbelasting. Wie de auto zakelijk aanschaft, kan rekenen op een investeringsaftrek van de overheid.

tazzari-2

Door het aluminium chassis, de achterwielaandrijving en de tussen de assen geplaatste elektromotor met een trekkracht van 150 Nm is ‘t Italiaantje zeer geschikt voor gebruik in en om de stad. De Tazzari Zero is per heden te koop via deze site voor € 27.990,– inclusief BTW. De levertijd bedraagt drie maanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*