Nieuw: Quad Magazine

Ik vind het ongelofelijke ondingen – heb twee keer bijna mijn nek gebroken tijdens een ‘ongelukje’ met zo’n ding. Maar dat lag uiteraard geheel en al aan de rijderskwaliteiten van deze dame… Je krijgt mij er niet meer op! Desalniettemin wil het toch even melden: op 20 mei wordt het eerste full colour glossy magazine gelanceerd dat helemaal in het teken staat van quads. Het kreeg de uiterst originele titel ‘Mijn Quad’ mee.

quad-mag

De gevierwielde (kolere)dingen lijken de laatste jaren steeds populairder te worden en dus kon een magazine – volgens de makers – dan ook niet uitblijven. Het luxueuze blad brengt vergelijkende studies van de nieuwste modellen op de markt, informatie over kleding en accessoires en tips voor quadrijders. Mijn Quad informeert tevens over wetgeving, crossterreinen en quadactiviteiten middels de vaste quadagenda. In de eerste uitgave ontbreken ook het ABC van de ATV en het ‘Dakar-dagboek’ dat de ervaren piloot Alex Brusselers speciaal voor Mijn Quad bijhield, niet. Met dit uitgebreide aanbod richt Mijn Quad zich tot een breed publiek van motorliefhebbers, van recreanten tot de meer ervaren quadrijders en van potentiële kopers tot quadbezitters.
Het blad verschijnt voorlopig twee keer per jaar in een oplage van 25.000 stuks en telt meer dan 100 pagina’s op A4-formaat met prachtige foto’s. Lezers worden werkelijk meegevoerd in de wereld vol snelheid op vier wielen. Het is ook de bedoeling dat liefhebbers zich betrokken voelen bij het blad en zich erin herkennen. Hiermee past het blad bij het concept van de ‘Exclusief reeks’ waarin het verschijnt samen met de bestaande glossy’s Mijn Auto Exclusief en Mijn Boot Exclusief.

6 Comments on “Nieuw: Quad Magazine

 1. Haha, quads eisen nog wel eens slachtoffers op. Enkele bekende personen die een ongeluk ermee hadden:

  Rick Mayall van Bottom
  Ozzy Osbourne
  En vul maar aan

 2. Hoeveel zouden er met de step verongelukt zijn?
  Hoeveel zouden er met de fiets verongelukt zijn?
  Hoeveel zouden er met de brommer verongelukt zijn?
  Hoeveel zouden er met de motor verongelukt zijn?
  Jij moet ontzettend vaak gestruikeld zijn Wilco 🙂

 3. heb Email naar ‘info@global-ip.be gestuurd
  hoe ik me kon aboneeren maar na 3 weken nog geen mailtje terug, telefoon ook geprobeerd, ook geen antwoord. goed bedrijf dat global-ip.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*