Audi A5 versus Renault Laguna Coupe: fillumpje!

audi-a5-en-renault-laguna-coupe
We zijn nu al bijna een jaar ‘getrouwd’, maar voor een vruchtbaar samenzijn moesten we – wegens beider volle agenda – nog maaanden wachten. De spanning steeg ten top, maar is nu dan tot een hoogtepunt gekomen. Wat resulteerde in deze videovrucht van Wouter en mij.

Speciaal voor jullie entertainment legde vlammende Ruben deze ‘eerste keer’ vast op de gevoelige eh, beeldkaart. Wouter kwam in de Renault Laguna Coupe. En ik nam de Audi A5 voor een vergelijkend warenonderzoekje. Kijk maar eens naar de bijzondere wending die deze middag voor mij in petto had… 🙂

5 Comments on “Audi A5 versus Renault Laguna Coupe: fillumpje!

  1. Ik vind de Laguna toch mooier. Maar ik vind sowieso iets Frans, of Italiaans for that matter, mooier dan een Duitse auto. Maar inderdaad die vreselijk lelijke en sleutel. Kom op Renault jullie maken van zulke apart mooie wagens en dan hebben jullie zo’n dodelijk saaie en vreselijk onhandige sleutel. Jammer hoor. 90 Duizend euro is veel maar daar betaal je dan ook wel een kwaliteits product mee. Ik kan me bijvoorbeeld niet voorstellen dat er iets gaat piepen of loszitten in een Audi.

  2. Ja klopt, dat is het kwaliteitsverschil waar ik het over had. Sommige dingen zijn het gewoon ‘net niet’ bij de Laguna. Dat zul je bij de Audi niet zien. Maar uiteraard, daar hangt een prijskaartje aan.

  3. Ik blijf het vreemd vinden waarom iedereen zo weg is van de A5. (Da Silva noemt het zelf zijn beste ontwerp ooit). Ok, de auto is alles behalve lelijk maar tegelijk zooooo voorspelbaar. Echt anders had zo’n Audi coupé er echt niet kunnen uitzien. De Laguna is wel een echt plaatje. Daar kan je denk ik blijven naar kijken, terwijl het bij de Audi na 5 mintuten al gedaan is. Het interieur spreekt dan weer in het voordeel van de Audi, Maar dat zijn we wel gewoon van de Duitsers. Dat van de Laguna heeft denk ik wel meer flair.

    Bijzonder veel geld trouwens voor die Audi. Leg er 5000 euro bovenop en je haalt er in België een M3 voor.

  4. Ik had ook niets anders verwacht dan dat de Audi er zo uit zou zien. De wagen is strak design, en dat is nou eenmaal typisch Duits. Maar daardoor zeker niet minder mooi. Ik vind de Laguna mooier, dat is waar. Maar dat is mijn eigen persoonlijke smaak. Maar daardoor vind ik de Audi zeker niet saai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*