Danica in swimsuit

danica0 Het Amerikaanse tijdschrift Sports Illustrated maakt jaarlijks de ‘Swimsuit Issue’ waarin de mooiste modellen & vips badpakken en bikini’s showen. Ze wisten ook racelady Danica Patrick te strikken voor een repo in bikini. Hier wat eyecandy voor de heren, ik ben tenslotte de beroerdste niet… 😉

danica1

danica2

danica3

Mooie auto he, die Shelby Cobra? 😉

danica4

danica6

danica7

danica9

danica10

danica11 Mmm, deze witte zou ik zelf ook nog wel aantrekken…

danica-behindthescenes

26 Comments on “Danica in swimsuit

 1. Wat? Welke Shelby? Haha. De tweede foto en de achtste vind ik de mooiste. En euh, Viola. Als je die witte aantrekt mogen wij dan ook dat resultaat zien 😉

 2. He verdorie das jammer. En ik was even afgeleid en zag geen auto in de foto 😛 haha

 3. Jaja, er was ook nog een auto 😉
  Vinden jullie – even afgezien van dat het een prettige dame is om naar te kijken – dat zij dit soort dingen zou moeten doen? Of zeggen jullie: blijf lekker achter dat Indy stuurtje zitten? Maw: neem je haar op deze manier nog serieus?

 4. En bedankt voor het oogsnoep!!

  Ik neem haar nog wel serieus hoor, het is gewoon een beetje carriere planning, en incasseren wanneer je kan!
  Het is een beetje hetzelfde als de recaheren die poseren met horloges enzo!

  JIj zou toch ook toehappen als SI naar jou toe kwam voor een sessie?

 5. Ik neem haar nog zeker serieus. Ik heb veel respect voor haar wat ze doet in een mannenwereld. Ze is net zo snel zoniet sneller dan haar mannelijke collega’s. Dus ik vind dat ze dit wel kan doen. Ze kan het doen, zoals je al zei Viola het is een mooie dame. En het feit dat er een Shelby Cobra ook in de shoot meedoet is ook niet al te gek.

 6. Waarom zou je haar hierom niet meer serieus nemen? Het is een serieus mooie vrouw die al haar talenten benut. Doet niet zeer aan het netvlies, dus laat maar zien die plaatjes!
  Net als VBH, ik neem haar niet minder serieus nu ze voor Toyota in spotjes optreedt. Komt op hetzelfde neer. Ziet er prettig uit, is bekend, dus wordt gevraagd voor reclamedoeleinden.Op autoblog.nl staan overigens nog meer Danica foto’s: http://www.autoblog.nl/archive/2009/05/10/indy-500-preview-danica-patrick-doet-iets-in-bikini-en-melk

  • Het was een discussie op een Amerikaans forum; de dame in kwestie vond dat ze zich verlaagd had met deze foto’s, cq dat Danica dit niet nodig heeft om in de publiciteit te geraken. Ik zie er zelf geen kwaad in, maar snap ergens wel wat ze bedoelt. Het gaat tenslotte om haar kwaliteiten als coureur. Dat ze daarbij ook nog mooi is, is leuk. Maar doet verder eigenlijk niet terzake. Alleen voor mannen… Kijk maar naar L’Homo waarin (en op) Arie Boomsma bloot staat. Volgens mij zien vrouwen hem net zo lief met kleren aan. Ja, hij is leuk om naar te kijken. Maar het HOEFT voor mij niet…
   En ik vind Vicki een heel ander verhaal. Dat gaat niet over bloot.

 7. Ik heb een docu in het bezit over Aytron Senna’s prive leven, gefilmd ergens begin jaren 90′. Waar we Senna zien rennen over zijn prive strand met alleen maar een speedo aan. Zou dat dan ook niet kunnen? Daar hoor ik geen vrouw over klagen hoor. Als ik die foto’s zie van Danica dan zie ik geen graatmager fotomodel. Maar, net als Senna, een lichaam gevormd door hun sport. Gespierd en sterk. Uiteraard is dit wel een beetje anders dan trainen op je prive strand, maar vrijwillig bloot is vrijwillig bloot. En ik zie geen reden waarom een mooi, gespierd en sterke vrouw als Danica niet haar lichaam zou mogen laten zien. Mooi en sterk kunnen wel samen.

  • Je zult het toch wel met me eens zijn dat in je Speedo’s rondrennen op een strand iets anders is dan over een auto heen liggen in een studio he? 😉

  • Mijn punt is dat ik denk dat meneer Senna niet in een studio over een auto heen was gaan liggen in zwembroek…

 8. eyecandy…ach.

  Hey, maar je hebt je reis naar Bali dan nu eindelijk geregeld???

  Wat goed van je! Solotripje? Of neem je je favoriete fotograaf mee? 😉 none of my business, je hebt gelijk.

  Erg benieuwd wat je gaat doen, en voor hoe lang….of…WIL ik dat wel weten?!? (jaloerse ik ;-).

  Op Bali plenty mooie bikini’s….geen witte maar van batik, staat jou prachtig, let maar eens op!
  -tip fotoshoot: hangend in een becak, veeeeeeeel (ont)spannender.

  Geniet van de voorpret!
  😉

 9. Eerlijk gezegd heb ik minder moeite met een snelle juffrouw die voor een leuk bedrag in bikini op een auto gaat liggen dan met een snelle juffrouw die voor een leuk bedrag ineens met droge ogen beweert dat de meest grijze gezinsbak met het meest niet-aansprekende weggedrag binnen zijn toch al niet bijster spannende segment ineens zo enorm ‘fun to drive’ is. En dat terwijl ik het filmpje van VBH an sich leuker vind dan de zoveelste dertien-in-een-dozijn garagekalenderfoto (mooie vrouw, daar niet van hoor…).

 10. @Eric: dan heb je het humor-element in de praatjes van Vicki gemist. Is een wezenlijk onderdeel van haar schrijfsels en praatsels. Maar als ik het goed begrijp mag een vrouw wel geld verdienen met iets wat totaal neits met haar werk te maken heeft (uit de kleren gaan) en niet met wat ze normaal ook als werk doet? 🙂 Ik stel het even scherp he, Eric.
  Bovendien: heb je die Verso gereden dan? Is helemaal niet verkeerd hoor.
  @Martin: gaat je idd helemaal niets aan 🙂

 11. @Bart: of ik zou toehappen als SI naar mij toe kwam… Mmm. In bikini over een motorkap liggen is niet zo mijn hobby. In bikini op het Balinese strand liggen wel 😉

 12. @ Viola: Heeft niets met geslacht te maken, wel met geloofwaardigheid. Als je als hoofdberoep auto’s testen op televisie hebt en dan vervolgens daarnaast auto’s gaat ‘testen’ voor een autofabrikant die daar geld voor over heeft omdat je met jouw hoofdwerkzaamheden een bepaalde reputatie hebt opgebouwd, dan is die geloofwaardigheid wat mij betreft meer in gevaar dan wanneer je wordt gevraagd voor iets dat totaal geen raakvlakken met je werk heeft omdat je bekend bent. Als zou juffrouw Patrick in haar vrije tijd met een grote rode neus en schoenen maat 56 rondlopen of voor mijn part langs de deuren gaan met de Strijdkreet, wat dan nog – het heeft geen ene moer te maken met haar capaciteiten of inzet als coureur en dus ondermijnt het ook niet haar geloofwaardigheid.

 13. Volgens mij is Viola stiekem het forum hier aan het voorbereiden op een meer dan uitdagende foto-candyreportage rondom/over/in/bungelend langs die recordbedrag-testarroso (geen schrijffout), geparkeerd in Ubud waarachter de rustgevende groene rijstvelden het perfecte contrast vormen met die onsympathiekdure zwartrode auto en de quasi-zwoele gebruinde lijnen van Miss R’s fysiek.

  -zeg me dat ik goed zit 😉 –

 14. Eyecandy, sorry Viola, de concurentie is hier te groot voor mij. What`s on a carwomen`s mind?
  De Cobra toevoeging is een beetje snakekey.
  Ik blijf je trouw en daarom doe ik net alsof deze foto`s mij niets doen. De beste foto is zonder twijfel de eerste. Juist, dat kleintje, High heels against welving. Lijnen, daar gaat het om, soms.

 15. Auto?????????????
  heb helemaal geen auto zien staan.
  mijn blik werd weggenomen door de schoonheid op de foto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*