Porsche kiest genomineerden

Porsche 911 Carrera GTS-voorDe genomineerden voor zowel de publieks- als de juryprijs van de Porsche Onderneemster van het Jaar award 2011 zijn bekend. Voor de publieksprijs zijn 50 vrouwen genomineerd. Met onmiddellijke ingang is het mogelijk om een stem uit te brengen via deze site . Voor de juryprijs zijn vijf onderneemsters geselecteerd:

xPorscheOnderneemsterVanHetJaar2011

*Claire Boonstra – civiel ingenieur en medeoprichtster van Layar.
*Gervaise Coebergh – directrice van het in ’97 door haar opgerichte adviesbureau Coebergh Communicatie en PR.
*Karin Orsel – heeft naam en faam verworven met scheepvaartbedrijf Management Facilities Group.
*Rahma el Mouden – eigenaresse van MAS, een groot facilitair dienstverleningsbedrijf met vier afzonderlijke BV’s.
*Claudia Willemsen – eigenaresse van kleertjes.com. de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby’s en kinderen.

00-PorscheCaymanR

De uitreiking van de prestigieuze Porsche Onderneemster van het Jaar awards vindt plaats op 25 mei aanstaande. Juryvoorzitster is Annemarie van Gaal (onderneemster en uitgever). Zij wordt bijgestaan door voormalig premier Jan Peter Balkenende, Esther Raats-Coster (directeur Stichting Talent naar de Top), Marianne Sturman (eigenaresse Moneypenny en winnares Porsche Onderneemster van het Jaar 2010) en Ray Uiterwaal, directeur van Pon Porsche Import.

00-PorschePanameraDiesel

De winnares krijgt naast de erkenning en een fraaie trofee, prachtige prijzen waaronder een een half jaar de beschikking over een Porsche Cayman, een Rolex horloge van Schaap en Citroen, een kledingpakket van Gant, het home theater system BDS-800 van Harman Kardon en een schilderij van kunsthandel Simonis en Buunk.

3 Comments on “Porsche kiest genomineerden

  1. Op basis van deze korte beschrijvingen gun ik het Claire Boonstra. Zij is het meest vernieuwend bezig. Layar geeft namelijk nogal wat nieuwe mogelijkheden aan internet, commercie, logistiek dienstverlening, tourisme en zorg. Facilitaire dienstverlening, communicatie bureau, scheepvaart en webshop vind ik (met alle respect voor het ondernemerschap) minder vernieuwend/spectaculair. Maar misschien is vernieuwend niet een criterium en omzet, marg belangrijker? Enfin, keep us posted Carwoman. Ik volg het nl alleen via deze site..

  2. Mooie award! Ik heb op Gervaise Coebergh gestemd, omdat zij als krachtige vrouw eigenhandig een paar bedrijven heeft opgericht, zelfs internationaal. Bovendien stimuleert zij ook anderen om te ondernemen, zoals met Spice Agency. En daarnaast ook nog tijd voor besturen enz, indrukwekkend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*