Nieuwe Harley dealer voor Amsterdam

harley logoDe regio Amsterdam is binnenkort een nieuw Authorized Harley-Davidson Dealership rijker. En het betreft niet zomaar een Dealership. De Dealer Principal is namelijk niemand minder dan Simone Bokma, ‘Motorvrouw van het jaar 2010’. Daarbij is zij één van de weinige vrouwelijke Dealer Principals ter wereld.
Simone is enorm actief in de Harley-wereld. Ze rijdt al jaren Harley en was bestuurslid van het H.O.G. (Harley Owners Group) Rock City Chapter in Amersfoort.

Simone Bokma

Simone: “Harley-Davidson is het sterkste motormerk ter wereld, maar het is meer dan een merk. Het is een lifestyle met een dikke 100 jaar geschiedenis en een eigen cultuur. Ik heb het altijd ervaren als een geweldige beleving vanaf mijn eerste rit op een Harley. Het merk verbindt zulke diverse motorrijders en het is dan ook ons doel om al deze verschillende liefhebbers een plek te bieden in onze nieuwe zaak. “

 Harley Davidson woman

Na een uitgebreide selectieperiode is er gekozen voor een perfect passend pand op het industrieterrein Westpoort, ten westen van de hoofdstad. De sleutel is inmiddels overhandigd en de werkzaamheden aan het pand zullen de komende maanden in sneltreinvaart worden uitgevoerd.

7 Comments on “Nieuwe Harley dealer voor Amsterdam

  1. H.O.G. Amsterdam wenst Simone en haar crew veel succes met de nieuwe vestiging. Live to ride, ride to live !

  2. Hoi simone , ikwens jou heel veel succes met de nieuwe zaak. ik ben blij dat wij Harley rijders weer een mooie zaak erbij hebben in Amsterdam.
    Kijk ook eens op mn website voor gezellige live muziek eventueel. Groetjes Ronny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*