Chris Zegers over auto’s

chriszegersGisteren een aardig artikel over acteur, zanger, autogek en ideale man Chris Zegers in De Pers. Hierin zegt hij: “Ik houd van oude auto’s, van het romantische racegevoel van de jaren ’60 en ’70’, verklaart de blonde net-veertiger zijn ronkende passie. ‘In ’95 had ik mijn eerste racecursus. Voor een paar honderd gulden kocht ik een BMW 323i, een oudje. Een goede wagen om het in te leren.’ De afgelopen jaren zat Zegers naast de beroemde Jan Lammers als coureur voor het raceteam van State of Art. ‘Samen met Gijs van Lennep was hij mijn jeugdheld. De Carrera Panamericana met hem rijden was een droom die uitkwam.” Via deze link meer.

ChrisZegers2

Dakar ‘deed’ Chris ook al.

7 Comments on “Chris Zegers over auto’s

 1. Ik ga ‘m waarschijnlijk woensdag ontmoeten in Brescia. Tof dat hij het leven leidt dat hij wil leiden.
  Probeer ik ook na te streven, maar ik opereer toch op een iets ander niveau.
  Geen hond die mijn kop op TV, in reclames of in de bios wil zien (zelfs ik zou dat niet willen 😉 ), dus ik moet m’n centen zuur verdienen met het verkopen van heel mooie keukens. Ook leuk, maar het zet niet echt zoden aan de dijk.
  Een racelicentie halen en in een klassieke auto racen zit er voor mij dus voorlopig niet in…

 2. @KR: ieder leven heeft zijn eigen charmes en zijn eigen moeilijkheden en leukheden. Het zijn geen verschillende niveau’s, het zijn gewoon verschillende golven die allemaal deel uitmaken van die ene grote levensoceaan. Het een kan niet zonder het andere, het is een groot geheel. Filosofisch he, voor de zondagochtend 😉

 3. @Viola: Ik lees je Retweets met grote regelmaat, dus dit komt niet als donderslag bij heldere hemel. Vind ze soms wat zweverig, maar vaak herken ik wel wat er bedoeld wordt. Ga er vooral mee door! Kan ‘t wel waarderen (ook al lijk ik soms wat lomp of ongenuanceerd uit de hoek te komen) 🙂

 4. Na, enige introspectie is leuk, maar jij bent juist een bezoeker die niet lomp en ongenuanceerd uit de hoek komt. 😉 En zweverig: het is maar een label…

 5. Heb ‘t genoegen gehad om in Brescia met Chris en Joaquin Ramirez over de Carrera Panamericana te kletsen. Jan Lammers schoof even later ook nog even aan. Bijzonder sympathieke mannen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*