Porsche entertainment center

Naar verluidt rijdt 70 procent van de sinds 1949 via het officiële importkanaal in Nederland verkochte Porsches nog steeds. En doen ze dat niet, dan zijn ze wellicht, zoals in het onderstaande filmpje gebruikt voor andere duurzame dingen. Of je dit ‘entertainment center’ kunt verkopen aan je partner – of het zelf mooi vinden – is een tweede verhaal natuurlijk. Maar het allicht beter dan zo’n 911 (uit 2005 in dit geval) naar de sloop brengen als ‘ie total loss is. 🙂

Kopers kunnen overigens iedere kleur bestellen die ze willen, en het display biedt plaats aan een 42-inch flat-screen televisie dat vanuit de auto oprijst na druk op een knopje.

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
5 comments on “Porsche entertainment center
 1. dennisr says:

  als ik rijk genoeg ben is het misschien iets voor in een aparte kamer, waar je meer van dat soort ‘ikhebteveelgelduskoopikdit’ spul kwijt kan..

  maar zo in de kamer vind ik het maar niks, ik zou me tijdens he tv kijken ook storen aan dat ding..

 2. dennisr says:

  we mogen je niet overslaan.. Viola, gelukkig 2012!

 3. Stijn says:

  Hm, toch niets voor mij zo’n Amerikaanse kitsch. Is trouwens de achterkant van een 996 3.4 (1997-2001), zou me wel sterk verbazen moest hier een echte wagen voor gesneuveld zijn. Lijkt me eerder een originele motorklep, achterlichten en bumper vergezeld van wat plastic dat de body van een 911 moet voorstellen…

  Beste wensen iedereen!

 4. Eric van Spelde says:

  … met wielen van een 964 zo te zien…

  Ik sluit me bij Stijn aan – een wat potsierlijke manier om een televisie ‘op te bergen’ die je tegenwoordig zó aan de muur hangt. ‘Less is more’.

 5. Viola says:

  Dank Dennis! Op een gezond, gezellig en gelukkig 2012!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*