Porsche Cayman: nu nog knapper!

Zoals mijn header al doet vermoeden ben ik nogal gecharmeerd van Porsche’s Cayman. Ik vind ‘t de mooiste en fijnst rijdende Porsche die er is, ik post later de tekst die ik een tijdje geleden schreef voor George Magazine. Deze week werden foto’s vrijgegeven van zijn nieuwe looks: nu nog knapper! Hier alvast wat eyecandy. Ik zou ‘m niet in deze kleur kopen, is waarschijnlijk de kleur ‘mosgrun’ die me erg aan Britisch Racing Green doet denken. Kanniet bij een Duitser, maar alla, voila:

6 Comments on “Porsche Cayman: nu nog knapper!

 1. Ik vind British Racing Green al niet meer kunnen op een Britse auto (heeft verdorie iedereen al!), laat staan op een Porsche.
  De kleur lijkt een beetje doods. Ik denk dat ik voor een witte zou gaan…
  Het is wel grappig dat telkens wanneer op autoblog.nl de Cayman of Boxster opduikt er geroepen wordt dat dit geen echte Porsches zijn, ‘wil wel maar kan niet’ enzovoort. Meestal zijn dat degenen die zelfs geen ‘wil wel maar kan niet’ kunnen betalen, denk ik…
  Prachtkar, ik ben met je eens dat dit misschien wel de mooiste Porker van het moment is.

 2. Nee zeker niet. Mijn Alfa is in die prijsklasse gewoon de mooiste en fijnste. Maar kijk je dan naar de hogere segmenten, dan is Porsche wel favoriet ja… 🙂

 3. Ik ben ook helemaal weg van de Cayman! Prachtig en rijdt heerlijk. Ik hoop ooit nog eens een ritje te kunnen maken in de nieuwe Cayman S…dat moet met 25 pk extra echt voortreffelijk zijn!

 4. De mooiste dan alleen met de juiste (groooote) wielen en dan in Rosso Alfa. The one and only! Maar ik heb m liever niet als particulier …

 5. Evenvoor de duidelijkheid (voor de leken) ik heb het wel over de Alfa, bella macchina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*