Oef… chromen Lambo…

Was de prins aller bordelen gisteren op bezoek in Londen? Als je naar deze chromen Lambo Murcielago LP640 Roadster kijkt, lijkt het er wel op. Dit soort auto’s heeft geen extra opvallende kleuren nodig, vind ik. Ik krijg er in de ‘normale’ kleuren zoals Tweetygeel al pijn van in mijn ogen (sorry, hier geen Lambo-fan…) en dan dit… Nee! Het lijkt wel een ijskast…

Lambo-chroom

De bestuurder lijdt in elk geval aan een ernstig gevalletje ‘KIJK NAAR MIJ!’ En ik vermoed dat hij heel ernstig op zoek is naar compensatie voor iets anders belangrijks dat mist. Je kunt dan natuurlijk denken aan de zuidelijke regionen, maar ik denk eerder dat er het een en ander in het noordelijke gebied – hersencellen – mist. Misschien is hartje Londen ook gewoon een verkeerde setting voor zoiets, en zou de auto in een museum, op een show of op een circuit niet misstaan. Iemand…?

5 Comments on “Oef… chromen Lambo…

 1. En dan de spiegels zwart houden..
  En matgrijze wielen. Omgekeerde wereld auto, dus in vervolg ook maar aan de onderkant van de wereldbol blijven met deze spiegel.

 2. Of hoe je een wagen waarvoor je normaal respect zou opbrengen, tot iets decadent kunt herschapen.

  Andere gevallen die ik tegenkwam (wel niet zo extreem):
  – Alpina B6: in een vreemdsoortig paarse kleur met een kalende 50tiger, vrouw ernaast en dochter achterin… midlife-crisis?
  – Porsche GT3: op chroom velgen en altijd buiten de lijnen geparkeerd op de Kiss&Ride (max. 15min) zone aan het station, maar mooi in het zicht van tegenoverliggende terras van een ‘snob-café’.

 3. Sommige kleuren werken perfect op een auto. Zwart, grijs, knalgeel. Maar dit? Chroom? Alsjeblieft zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*